سمنان- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: ۵۰ هزار نفر در نوبت اول واکسیناسیون، دُز اول واکسن کرونا و ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر نیز دُز دوم واکسن را در مراکز زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی سمنان دریافت کردند.

به گزارش ایرنا، جعفر جندقی روز سه‌شنبه در نشست کمیته بهداشت و سلامت ستاد مدیریت مقابله با کرونا در استان سمنان ابراز داشت: در مجموع ۶۶ هزار دز واکسن کرونا در شهرهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تزریق شده است.

وی افزود: از ابتدای شیوع ویروس تاکنون بیش از ۲۴ هزار نفر در استان سمنان در حوزه تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی سمنان به صورت سرپایی شناسایی و درمان شدند و ۱۰ هزار و ۸۶۳ نفر با احتمال ویروس کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی تحت پوشش بیمارستانهای مراکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان مراجعه کردند که تست هفت هزار و ۲۴۷ نفر از آنها مثبت بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان گفت: با وجود اینکه رکورد شناسایی و تست مثبت کرونا در کشور در روز گذشته جابه‌جا شد اما به علت واکسیناسیون، آمار مرگ و میر به نسبت میزان شناسایی پایین است و اگر واکسیناسیون انجام نشده بود آمار مرگ و میر ناشی از کرونا امروز بسیار بالا بود.

جندقی گفت: واکسیناسیون با سرعت بالا در حال انجام است و هیچ دغدغه ای از نظر تامین واکسن در حال حاضر در گروه‌های تعیین شده نداریم.

وی افزود: ثبت تمام موارد کدهای واکسن، حفظ زنجیره سرما، کنترل عفونت، مکان تزریق از جمله مواردی است که موجب سختی انجام واکسیناسیون شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان گفت: از واجدان شرایط گروه‌های سنی مشخص شده درخواست می‌شود برای تزریق واکسن در سامانه مربوط ثبت‌نام کنند و با وجود  ظرفیت‌سازی انجام شده برای تزریق واکسن ، برخی گروه‌های سنی همکاری لازم را به منظور ثبت نام در سامانه واکسیناسیون ندارند.

جندقی گفت: در حال حاضر تنها راه مقابله با کرونا انجام واکسیناسیون است.

وی افزود: وزارت صمت با جدیت پیگیر اعمال محدودیت های کرونایی در کسبه و اصناف باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان گفت: دوسوم شهرهای کشور هم اکنون در وضعیت قرمز قرار گرفتند.

جندقی افزود:  ویروس نوع دلتا جوانان را درگیر می‌کند و برخی جوانان در رعایت شیوه نامه‌ها و زدن‌ماسک ، همکاری خیلی خوبی ندارند.

وی افزود: جاماندگان واجد شرایط سنی تزریق واکسن ، هر چه سریع تر در سامانه واکسن ثبت نام کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان گفت: در تمام مراحل کنترل بیماری نیاز به همکاری سازمان‌های مردم‌نهاد داریم .

جندقی بیان کرد: تاب آوری‌ها برای رعایت پروتکل ها به سطح پایین کاهش یافته و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به خوبی رعایت نمی‌شود.

وی با بیان اینکه پارک‌ها باید در شهرهای قرمز تعطیل باشد افزود: پیش از نوشتن هر طرح و برنامه‌ای درخواست می کنیم‌ تا  ابتدا برنامه نویسان به مراکز آی‌سی‌یو و مراکز بهداشتی و درمانی کرونایی سری بزنند تا بیشتر متوجه آثار برنامه‌های خود باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان گفت: اختلالات عملکردی،  خواب، بیماری‌های مزمن جسمی و انزوای اجتماعی از جمله آثار مخرب کروناست.

شماره ۴۰۳۰  «ندای مشاور»  همواره آماده پاسخگویی به مردم در امور روانی مرتبط با کرونا است.