یزد- ایرنا- جانشین فرمانده سپاه الغدیر یزد گفت: با توجه به شرایط موجود به دلیل افزایش شیوع کرونا و ابتلای تعداد بیشتری از شهروندان به بیماری کووید ۱۹، از سوی بخش‌های مرتبط این نهاد انقلابی کار رهگیری واکسیناسیون اقشار مختلف مردم علیه ویروس یادشده در شهرها و روستاهای استان رصد می‌شود.

به گزارش ایرنا، سرهنگ حسین زارع کمالی روز سه‌شنبه در حاشیه رزمایش کمک مومنانه بسیج کارگری و آغاز به کار پایگاه مقاومت بسیج غدیر یزد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بسیج جامعه پزشکی در یزد و ۱۰ شهرستان دیگر در کنار ماموران شبکه بهداشت و درمان وظایف خود را در کمک به واکسیناسیون افراد علیه کرونا انجام می‌دهد.

وی با قدردانی از اعضای این مجموعه که بر حسب ضرورت همانند روزهای اول شیوع کرونا در استان در کنار مسوولان همکاری کردند، ادامه داد: کمک به رهگیری و واکسیناسیون افراد با جدیت اقدام و پیگیری می‌شود.

این مسوول از همکاری مردم و مسوولان در راستای اهداف نظام و انقلاب اسلامی در این مورد قدردانی کرد و ادامه داد: در گام پنجم طرح  شهید قاسم سلیمانی مهمترین ماموریت بسیج و سپاه بحث کمک به اجرای واکسیناسیون و توزیع بسته های معیشتی و بهداشتی است.

زارع کمالی بیان کرد: همچنین امروز پایگاه مقاومت غدیر در صنایع غذایی یزد شروع به کار کبرد که مهمترین ماموریت پایگاه‌های مقاومت، کمک به سلامت و معنویت مردم به ویژه کارگران است و این روحیه و رویه انقلابی با دستور مقام معظم معظم رهبری ادامه دارد.

توزیع ۳۵۰ بسته معیشتی دررزمایش کمک مومنانه یادشده به ارزش هر بسته ۴۰۰ هزار تومان با حضور جمعی از مسوولان، کارگران و فعالان اقتصادی یزد  انجام شد.

تاکنون از یک میلیون و۲۰۰ هزار نفر جمعیت یزد، ۳۲۰ هزار بسیجی اقشار مختلف در استان سازماندهی شدند.

همچنین سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفته بود که در شبانه‌روز گذشته ۹۰۲ نمونه گرفته شده از افراد مشکوک به ویروس کرونا در مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۰۹ فرد جدید مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در استان شناسایی شدند.

به گزارش دوشنبه‌شب روابط عمومی این دانشگاه، ابراهیم سلمانی افزود: از این تعداد ۳۵ نفر در بیمارستان‌های استان بستری شدند و ۲۷۴ نفر هم در منزل دوره نقاهت خود را طی می‌کنند.

وی ادامه داد:  هم‌اکنون ۸۴۹  بیمار مشکوک به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۳۲ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات دریافت می‌کنند.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌ گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم  بیماری کووید ۱۹ است  و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا و هند که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدی را در جهان به وجود آورده است.