یزد - ایرنا - رییس شبکه بهداشت و درمان ابرکوه  با بیان اینکه اجرای طرح واکسیناسیون علیه ویروس کرونا برای افراد بالای ۵۰ سال در چهار مرکز بهداشتی شهرستان  فراهم است، گفت: در این مراکزمحدویتی وجود ندارد و به هر تعداد از جامعه هدف مراجعه کننده واکسن ترزیق می‌شود.

دکتر عبدالحسین اکرمی عصر سه شنبه در گفت و گو باخبرنگار ایرنا، افزود: این مراکز که شامل مرکز تجمیع شهید رجایی ابرکوه  ، درمانگاه مهردشت مرکز بخش بهمن ، درمانگاه روستای اسفند آباد و درمانگاه روستای فراغه است که از ساعت ۳۰: ۰۷ دقیقه  تا ساعت ۰۰: ۱۳ به واکسیناسیون افراد واجد شرایط می‌پردازد.

وی اظهارکرد: تزریق واکسن  به افراد بالای ۵۰ سال در مراکز تجمیعی و درمانگاه های یادشده به افرادی که پس از دریافت پیامک، تماس و یا به صورت حضوری مراجعه می‌کنند، انجام می‌شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان ابرکوه  ادامه داد: تعداد ۱۵ تَن از پزشکان و نیروهای شبکه بهداشت ودرمان ، روزانه هشت ساعت در اجرای طرح واکسیناسیون فعالیت دارند.

 ۱۱هزارو ۹۴۱ نفر واجد شرایط تزریق واکسن در ابرکوه هستند

اکرمی با اشاره به اینکه در ابرکوه ۱۱ هزارو ۹۴۱ نفر واجد شرایط تزریق واکسن هستند، تصریح کرد: در اجرای این طرح که اوایل تیرماه آغاز شد، تاکنون پنج هزار و ۶۱۸ دُز مرحله نخست واکسن به افراد تزریق شد .

رییس شبکه بهداشت و درمان ابرکوه  با بیان اینکه در نوبت دوم نیز هزار و ۴۹۳ دُز واکسن ترریق شد، ادامه داد: روزانه ۲۵۰نفر به مراکز طرح واکسیناسیون ومراجعه می کنند.

این مسوول بهداشت و درمان ابرکوه خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از نیمی از  افراد واجد شرایط شهرستان واکسن کرونا دریافت کردند.

رییس شبکه بهداشت و درمان ابرکوه با اشاره به نقش واکسیناسیون در جلوگیری از شیوع بیماری کووید ۱۹تاکید کرد: رعایت فاصله گذاری اجتماعی ، استفاده از ماسک ، حضور نیافتن در تجمع و دورهمی ها نقش بسزایی در کنترل این بیماری دارد.

شهرستان ابرکوه یک باب بیمارستان دولتی ، پنج مرکز خدمات جامع سلامت ، ۱۵ خانه بهداشت ، ۶ پایگاه سلامت جامعه ، یک باب آزمایشگاه مرکزی ، ۲ مرکز اورژانس جاده‌ای و یک اورژانس فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ دارد که به مردم این شهرستان خدمات بهداشت و درمان ارایه می کنند.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌ گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم  بیماری کووید ۱۹ است  و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا و هند که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدی را در جهان به وجود آورده است