به گزارش ایرنا از فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، هادی بشیریان در آیین اختتامیه نخستین المپیاد ورزشهای همگانی مجازی دانشجویان وزارت بهداشت، وی با اشاره به فواید برگزاری این المپیاد ها به صورت مجازی در زمان شیوع کرونا افزود: در شرایطی که محدودیتهای کرونایی وجود دارد، سبب میشود دانشجویان، ورزش را رها نکنند و به صورت مجازی، مسابقات را در رشتههای ورزشی مورد علاقه، دنبال کنند.
وی اقدام معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در برگزاری المپیادهای ورزشهای همگانی مجازی در شرایط کرونایی را تحسین برانگیز دانست و پیشنهاد کرد؛ دیگر ادارات و دستگاههای دولتی نیز باید در راستای برگزاری این المپیادها به صورت مجازی اقدامات لازم را انجام دهند تا گامی در کاهش فعالیت بدنی کارکنان خود در زمان محدودیت های کرونایی برداشته باشند.
بشیریان، اشارهای به تاریخچه راهاندازی فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی کرد و گفت: این فدراسیون به عنوان متولی ورزش دانشگاهی کشور از سال ۸۴ به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد و خوشبختانه طی سالهای گذشته توانسته است در راستای توسعه ورزش دانشگاهی در میان دانشجویان، گامهای اساسی را بردارد.
وی اظهار کرد: بیش از چهار میلیون دانشجو جمعیت دانشجویی کشور را در بخشهای دولتی و غیردولتی تشکیل میدهند و فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی طی سالهای گذشته در بحث برنامهریزی برای اعزام ورزشکاران و دانشجویان به مسابقات ورزشی برون مرزی و یونیورسیادهای دانشجویی، اقدامات شایستهای انجام داده است.
رییس فدراسیون ورزش های دانشگاهی، گفت: امیدوارم با تمهیداتی که در این خصوص اندیشیده شده، بتوانیم در آینده، نسبت به اعزام دانشجویان علوم پزشکی در رشتههای ورزشی در مسابقات برون مرزی، نیز اقدام کنیم.
بشیریان وی تصریح کرد همانطور که اشاره کردم به دنبال آن هستیم که المپیاد ها را در سطح ملی و بزرگ کنیم و براساس آمارهای موجود، به طور میانگین حدود ۸۰ نفر سالانه از ورزشکاران و قهرمانان ملی ما به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور ورود پیدا میکنند و این بدان معنا است که باید به بحث توسعه و گسترش ورزش دانشگاهی در کشور توجه بیشتری کنیم.
همچنین تلاش داریم با برگزاری مستمر المپیادهای ورزشی به صورت ملی و با شناسایی استعدادهای ورزشی در رشتههای مختلف، نسبت به اعزام ورزشکاران برتر به یونیورسیادهای دانشجویی، تلاش مضاعفی از خود نشان دهیم.
وی ادامه داد: همه این برنامه ها مستلزم برنامهریزیهای مستمر و برگزاری المپیادهای استانی و ملی و همچنین تشکیل تیمهای ملی در رشتههای مختلف ورزشی و کشف استعدادهای برتر است.
رییس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی، آماری از تعداد ورزشکاران دانشجو در المپیک ۲۰۲۰ توکیو ارائه کرد و گفت: حدود ۱۹ نفر از ورزشکاران حاضر در این دوره از المپیک، دانشجویانی هستند که در مسابقات یونیورسیاد حائز رتبهها و مقام شدهاند و در مجموع بر اساس آمارهای رسیده، تعداد ۳۵ دانشجو جزو کاروان ورزشی ایران در المپیک توکیو میباشند که ۱۹ نفر از آنها عضو تیمهای ملی دانشجویی بودهاند که این مساله نشان می دهد که باید بیش از پیش به ورزش دانشجویی بها داده شود.
در پایان این مراسم، با حضور بشریان آیین اهدای کاپها و احکام قهرمانی به مدیران تربیت بدنی دانشگاههای علوم پزشکی حائز رتبه در بخشهای دختران و پسران برگزار شد.