معاون درمان وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح و بهره برداری بیمارستان انصار الغدیر بومهن به خبرنگاران گفت: ساختمان این بیمارستان توسط مرحوم «عباس انصاری» از منابع شخصی ساخته شد و به مرحله نهایی رسید و پس از برگزاری جلسات متعدد و با موافقت خانواده خیر مرحوم، بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صلح شد.
قاسم جان بابایی افزود: سایر بخش های بیمارستان از نظر فیزیکی پیشرفت خوبی دارد و کارهای محدودی مانند برخی از امور تاسیساتی گرمایشی و سرمایشی باقی مانده که با حمایت وزارت بهداشت و تلاش دانشگاه شهید بهشتی مرحله به مرحله انجام می شود.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده هر فاز بیمارستان پس از آماده سازی، تخت های بخش مرتبط بلافاصله چیده شده و به بیماران خدمات رسانی خواهد شد.
جان بابایی با اشاره به نحوه بکارگیری نیروهای متخصص در بیمارستان ، اظهار داشت: تعدادی پزشک متخصص به بیمارستان داده شده و در شهریور ماه کادر تخصصی بیمارستان انصار الغدیر تکمیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه شهرستان پردیس با وجود رشد جمعیتی بالا فاقد بیمارستان است، اظهار داشت: شهرستان پردیس منطقه کارگری و کارمندی است و تاکنون در این منطقه بیمارستان با تعرفه خدمات درمانی دولتی نداشتیم.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: پیش از این مردم شهرستان ناچار بودند برای درمان به تهران و یا شهرهای اطراف بروند که با بهره برداری از این بیمارستان مشکل تردد بیماران مرتفع خواهد شد.
جان بابایی با اشاره به ضرورت تجمیع خدمات درمانی برای کاهش اعزام بیمار به تهران، اظهار داشت: با تجمیع خدمات درمانی حجم اعزام بیماران به بیمارستانهای پایتخت کمتر خواهد شد و در این راستا افزایش تجهیزات پزشکی و بخش های تخصصی مانند سی. تی. اسکن و ام.آر.آی ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه خودروهای اورژانس از مسیر جاده ای مردم عادی برای انتقال بیمار به بیمارستان های تهران استفاده می کنند، بیان کرد: اعزام بیماران بد حال با هلیکوپتر راهکار مناسبی برای استفاده از زمان طلایی نجات بخشی بیماران این شهرستان است تا زمانی که همه خدمات تخصصی درمانی در این بیمارستان انجام شود واعزام ها به صفر برسد.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.