ساری - ایرنا - افزایش آمار بیماران کرونایی بستری در بابل به رقم بی‌سابقه ۸۱۲ نفر و تداوم روند صعودی شناسایی بیماران جدید نیازمند بستری ، دانشگاه علوم پزشکی بابل را بر آن داشت تا برای برپایی اقامتگاه موقت بیماران کرونایی آماده کند.

به گزارش ایرنا ، رکورد شکنی های کرونایی که هر روز شگفتی ساز می شود سبب شده است تا تخت های مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل در آستانه تکمیل قرار بگیرد و برای خدمت رسانی به بیماران کرونایی بیشتر ، استارت برپایی اقامتگاه موقت بستری بیماران کرونایی در بابل زده شد.

مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بابل در نشستی با حضور مدیر مخابرات منطقه مازندران و فرمانده سپاه بابل بر ضرورت تجهیز سالن ورزشی مخابرات منطقه مازندران در این شهرستان به عنوان  اقامتگاه تاکید کرده اند.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۸ بیمار کرونایی جدید در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه بستری و تنها ۹۷ بیمار پس ازبهبودی نسبی ترخیص شدند و آمار مجموع بستری ها هم از مرز ۸۰۰ نفر گذشته است.

همچنین بر اساس همین گزارش ۴۴ بیمار بدحال کرونایی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های بابل بستری هستند که دستکم در سال جاری سابقه نداشته است.

مدیران شبکه بهداشت و درمان بابل هم در چند روز گذشته در اطلاعیه ای فوری هشدار داده بودند که در صورت روند افزایشی بستری بیماران کرونایی و پر شدن تخت های بیمارستان ، بناچار باید مکان های جایگزین را برای خدمت رسانی به بیماران کرونایی آماده کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با ابراز نگرانی از عادی انگاری شهروندان و بی توجهی برخی اصناف ، به خبرنگار ایرنا گفت: با دستور نماینده قضایی و کارشناسان معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید های مستمری در سطح شهرستان انجام می شود که در همین راستا در  دو روز گذشته سه تالار به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در شرایط قرمز کرونایی پلمپ شدند.

دکتر مصطفی جوانیان افزود: اگر شهروندان برپایی مراسم های عروسی و عزا را متوقف نکنند جهش های بستری بیماران کرونایی متوقف نخواهد شد.

تزریق حدود یکصد هزار دز واکسن در بابل

وی با اعلام این که تنها راه بازگشت به زندگی عادی ، تزریق واکسن کرونا به تمامی جمعیت واجد شرایط است ف اظهار داشت: حدود یکصد هزار دز واکسن کرونا در بابل تزریق شده است که از این تعداد شش هزار دز واکسن ایران - کوبا می باشد.

او افزود : با بهره گیری از تمامی ظرفیت شبکه بهداشت و درمان تزریق واکسن کرونا در بابل روزانه به سه هزار و ۵۰۰ دز رسیده است.

جوانیان گفت : برای سرعت بخشی به روند تزریق واکسیناسیون نخستین پایگاه واکسیناسیون خودرویی استان مازندران در پارک پردیس بابل راه اندازی شده است که رانندگان تاکسی و برخی از گروه های هدف برای دریافت واکسن کرونا به این پارک بزرگ مراجعه می کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: علاوه بر رانندگان تاکسی شهروندانی که به علت کهولت سن یا به هر دلیلی که علاقه مند به دریافت واکسن کرونا در داخل خودرو هستند در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند که زمان و ساعت تزریق واکسن  خودرویی برای آنها پیامک ارسال شود.