شهرکرد- ایرنا- مربی درجه ۲ بین‌المللی تیراندازی با کمان با اشاره به اینکه میلاد وزیری در المپیک توکیو نتوانست عملکرد بهتری نسبت به حضورش در المپیک لندن به جای بگذارد،گفت: با وجود اینکه ایران در رشته کامپوند بهترین شرایط جهانی را دارد اما هنوز در رشته ریکرو نیازمند توجه بیشتر است.

مهرداد نادری روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: با توجه به نتایجی که میلاد وزیری در مسابقات فرانسه به دست آورده بود و رکوردهایی که در ایران و پیش از اعزام به المپیک به ثبت می‌رساند می‌توان گفت که وی در این دوره از المپیک عملکرد خوبی نداشت و با ۲۰ تا ۳۰ امتیاز کمتر از رکوردهای قبلی خود به حضورش در مسابقات پایان داد.

وی با اشاره به اینکه وزیری در المپیک لندن در دور مقدماتی جایگاه بهتری کسب کرده بود و در مرحله حذفی نیز عملکرد مطلوبی داشت، تصریح کرد: انتظار می‌رفت وی بتواند در این دوره با توجه به تجربه‌ای که از حضور در المپیک دارد به نتایج بهتری دست یابد.

عضو سابق تیم ملی تیراندازی با کمان ادامه داد: برادی الیسون حریف وزیری در دور حذفی المپیک ۲۰۲۰ از رکوردداران این رشته است و برنز انفرادی و نقره تیمی المپیک را نیز در کارنامه دارد و رقیب سرسختی برای میلاد وزیری به حساب می‌آمد و با وجود وزش باد در مسابقه روز چهارشنبه توانست نتایج خوبی کسب کند.

نادری درباره شرایط آماده‌سازی نماینده کشورمان برای حضور در المپیک گفت: اردوهای تدارکاتی بسیار خوبی برای وزیری و دیگر ملی پوشان ریکرو در ترکیه برگزار شد و وی در فرصت منتهی به اعزام نیز در ترکیه با تیم کانادا و ترکیه تمرین داشت و در واقع از نظر اردوهای تدارکاتی با مشکلی روبه‌رو نشد.

وی به حضور تیراندازان کشورمان در چندین دوره المپیک اشاره کرد و یادآور شد: نبود علم کافی و کامل ریکرو در کشور دلیل اصلی ناکامی‌های این رشته در رویدادهای جهانی است و در حالی که ورزشکاران کامپوند ایران از قهرمانان جهان هستند و تیم مردان کشور همواره جزو هشت تیم برتر دنیا به حساب می‌آید اما سطح علمی و عملکردی ریکرو ایران بسیار پایین است.

مربی بین‌المللی تیراندازی با کمان افزود: علم حالت گیری، تنظیم کمان و تجهیزات و علم تمرین رشته ریکرو در کشور کافی نیست و در دورانی که مربیان کره‌ای در ایران حضور داشتند، فرصتی برای استخراج دانش آن‌ها فراهم نشد.

نادری با اشاره به اینکه مربیان اروپایی تیراندازی با کمان از نظر فیزیک بدنی شباهت بیشتری با ایرانی‌ها دارند، تصریح کرد: حضور این دسته از مربیان و همراهی مربیان داخلی با آن‌ها می‌توانست زمینه را برای انتقال دانش و تجربه ایجاد کند اما از زمان تشکیل فدراسیون تیراندازی با کمان در کشور در سال ۱۳۸۲ هیچ‌گاه از این ظرفیت استفاده نشد و مربیان ایرانی در کنار مربیان خارجی حاضر در کشور قرار نگرفتند.

این عضو سابق تیم ملی تیراندازی با کمان در ادامه گفت: زیرساخت‌ها و امکانات این رشته برای تمرینات تیم ملی در مجموعه ورزشی آزادی تهران کامل است، زمین و خوابگاه اختصاصی وجود دارد ولی با وجود فعالیت مربیان درجه۳ بین‌المللی در کشور همچنان فاصله‌ها برای داشتن علم و تجربه بسیار است و این موضوع به استفاده نکردن از فرصت حضور مربیان خارجی در ایران باز می‌گردد.

به گزارش ایرنا، میلاد وزیری به عنوان تنها نماینده ایران در المپیک توکیو در رقابت‌های حذفی مسابقات تیراندازی با کمان به مصاف الیسون از آمریکا رفت و با نتیجه ۶ بر صفر شکست خورد و از گردونه مسابقات کنار رفت.

وی در دور مقدماتی نیز بین ۶۴ کماندار حاضر در این مسابقات در رده ۶۳ قرار گرفته بود.