اهواز- ایرنا- دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان از افتتاح مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی اتاق بازرگانی اهواز با هدف ارائه آموزش های مورد نیاز جهت بکارگیری نیروهای ماهر در واحدهای صنعتی استان خبر داد.

به گزارش ایرنا شهلا عموری چهارشنبه در آیین افتتاح مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی اتاق بازرگانی اهواز همزمان با ۶ مرداد روز ملی مهارت و آموزش فنی و حرفه ای اظهارداشت: یکی از مهمترین نیازهای صنایع در استان خوزستان، آموزش‌های لازم و تخصصی در زمینه‌های مختلف است.

وی با تاکید بر اینکه رشد و توسعه اقتصادی ارتباط مستقیمی با پرورش و تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد دارد اضافه‌کرد: در همین راستا، راه اندازی مرکز جوارکارگاهی اتاق بازرگانی اهواز با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان ایجاد و راه‌اندازی شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز افزود: پارلمان بخش خصوصی در تلاش است تا بسترهای لازم را برای بهره‌مندی واحدهای مختلف اقتصادی از نیروی انسانی ماهر و کارآمد فراهم کند.

دبییر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان با بیان اینکه همکاری و همراهی بسیار خوبی بین اتاق بازرگانی اهواز و اداره کل فنی و حرفه‌ای خوزستان در راستای توسعه مهارت های آموزشی و تخصصی ویژه فعالیت‌های اقتصادی بخصوص در بخش صنعت ایجاد شده است گفت: امیدواریم با توسعه آموزش‌های مهارتی ، زمینه بکارگیری هرچه بیشتر نیروی انسانی در مشاغل تخصصی در استان فراهم شود.

عموری در بخش دیگری از این آیین با اشاره به اینکه دوره‌های آموزشی اتاق بازرگانی اهواز پیش از سال ۱۳۹۴ صرفا ویژه دارندگان کارت بازرگانی برگزار می‌شد بیان‌داشت: با آغاز بکار مرکز آموزش این اتاق از سال ۱۳۹۴، سرفصل‌های آموزشی متنوع و متناسب با نیاز فعالان اقتصادی برگزار شد.

وی افزود: از سال ۱۳۹۷ تا سال گذشته، ۲۰۸ عنوان دوره آموزشی با حضور ۱۰ هزار و ۵۳۱ نفر در حوزه‌های مختلف بازرگانی، بازاریابی، فروش، بورس، داوری، قوانین مرتبط با فضای کسب و کار، مدیریت و آینده پژوهی، حسابداری، کشاورزی، زبان انگلیسی، تورهای آموزشی و دوره‌های کارآفرینی ویژه نوجوانان و جوانان در اتاق بازرگانی اهواز برگزار شده است.

عموری یادآورشد: طی این مدت ۵۱ هزار ۵۵۳ نفر ساعت دوره‌ آموزشی در اتاق بازرگانی اهواز برگزار شده است.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز همچنین با اشاره به محدودیت‌های آموزشی ناشی از شیوع کرونا در کشور بیان داشت: این شرایط نیز مانع ادامه فعالیت‌های آموزشی اتاق بازرگانی اهواز نشد و در این مدت با استفاده از بسترهای مجازی موجود، برگزاری دوره‌های آموزشی بصورت مجازی ادامه دارد.

وی خاطرنشان‌کرد:از ابتدای سال ۹۹ تاکنون ۷۰ عنوان دوره آموزش مجازی با حضور سه هزار و ۷۳ نفر از فعالان اقتصادی برگزار شده است که این تعداد نشان دهنده توجه پارلمان بخش خصوصی به امر آموزش است.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان با اشاره به کسب رتبه برتر واحد آموزش اتاق بازرگانی اهواز در بین دیگر اتاق‌ها افزود: امیدواریم با راه‌اندازی مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی ، فصل جدیدی از رونق اقتصادی را در واحدهای تولیدی و صنعتی استان شاهد باشیم.

بر اساس این گزارش ، تاکنون ۹ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی ویژه صنایع استان در حال فعالیت هستند که به زودی این تعداد به ۱۴ مرکز افزایش می‌یابد.