قربانعلی سهرابی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه واکسیناسیون فرهنگیان در روز عید غدیر به صورت نمادین شروع شد و تنها تعداد کمی از فرهنگیان در این روز واکسینه شدند ، افزود : واکسناسیون معلمان از فردا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در همه شهرهای استان به صورت گسترده شروع می شود.
وی گفت که علاوه بر معلمان رسمی ، تمامی نیروهای خدماتی ، معلمان مدارس غیردولتی و دیگر مشاغل آموزش و پرورش که در استان فعالیت دارند ، مشمول دریافت واکسن برای مقابله با بیماری کووید ۱۹ میشوند.
معاون آموزش و پرورش مازندران نیروهای شاغل در این مجموعه را دستکم ۴۷ هزار نفر اعلام کرد و افزود : هر کسی که دارای کد پرسنلی آموزش و پرورش باشد مشمول تزریق واکسن است و بر اساس نوبت بندی واکسن را دریافت خواهد کرد.
وی توضیح داد : ۳۸ هزار نیروی دارای کد پرسنلی آموزش و پرورش مازندران در مدارس دولتی مشغول فعالیت هستند که تمامی آنها واجد دریافت واکسن هستند و علاوه بر این ۹ هزار نفر هم در مدارس غیر انتفاعی فعالیت دارند که آنها هم باید طبق برنامه واکسن دریافت کنند.
استعلام برای واکسن نیروهای جدید
سهرابی توضیح داد : برای تزریق واکسن کرونا به کادر مدارس غیر دولتی ، لیست حقوقی سال گذشته ملاک عمل قرار می گیرد و بر این اساس افراد واکسینه خواهند شد و کسانی که برای سال جدید قرار داد بستند نیز بعد از استعلام و تایید آموزش و پرورش شهرستان ، در فهرست مشمولین واکسن قرار می گیرند.
وی گفت : در مجموع دز نخست واکسن کرونا از فردا تا پایان هفته به تمامی معلمان و کادر آموزش و پرورش استان اعم از دولتی و غیرانتفاعی تزریق می شود و دز دوم نیز برای نیمه اول شهریور برنامه ریزی شده است.
معاون آموزش و پرورش مازندران توضیح داد : با توجه به این که دو هفته پس از دریافت هر دو دز واکسن ایمنی در افراد ایجاد خواهد شد ، هدف ما این است که تا نیمه اول شهریور ماه تمامی واجدین شرایط هر دو دز واکسن را دریافت کنند .
تعریف محل اختصاصی برای تزریق واکسن معلمان
سهرابی با اعلام این که محل تزریق واکسن معلمان جداگانه تعریف شده است ، توضیح داد به دلیل ازدحام جمعیت در پایگاههای واکسیناسیون وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی، تصمیم بر این شد که واکسیناسیون فرهنگیان به صورت اختصاصی در پایگاههای مجزایی که در نظر گرفته شده، انجام شود.
وی افزود : پایگاههای تزریق واکسیناسیون ویژه معلمان با هماهنگی فرمانداران و دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در نظر گرفته شده است و واکسن کرونا در مدارس هر شهرستان که به عنوان پایگاه مصوب شده ، به فرهنگیان تزریق می شود.
معاون آموزش و پرورش مازندران وی در خصوص نحوه مراجعه معلمان هم توضیح داد : تاریخ و زمان مراجعه از طریق آموزش و پرورش هر شهرستان به مدیران مدارس ابلاغ خواهد شد و واکسیناسیون کادر یک مدرسه به صورت یکجا و در یک زمان مشخص انجام می شود .
سهرابی با تاکید اینکه واکسیناسیون معلمان از نگرانی های خانوادهها برای شیوع کرونا می کاهد ، گفت : هدف ما واکسیناسیون تمامی افراد در ارتباط با دانش آموزان می باشد و در شهریور ماه پس از شناسایی و ثبت نام دانش آموزان، رانندگان سرویس مدارس نیز واکسینه خواهند شد.
استان مازندران چهار هزار و ۶۰۰ مدرسه دارد که بیش از ۵۰۰ هزار دانش آموز در این مدارس مشغول تحصیل هستند.