مهدی زارعی روز جمعه در جمع خبرنگاران افزود: وقفه خدماترسانی در قسمت ویزیت درمان به دلیل خستگی شدید و نبود کادر درمان رخ داد که به روال طبیعی برگشت.
وی با بیان اینکه وقفه در خدمات این مرکز درمانی تنها ۶ ساعت به طول انجامید، تصریح کرد: خدمات این بیمارستان به مراجعان مورد پایش قرار دارد و هماکنون مشکلی در فرآیند پذیرش بیمار وجود ندارد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد قشم اظهار داشت: بعد از ظهر پنجشنبه بیش از ۶۰ بیمار مشکوک به کووید-۱۹ به مرکز مراجعه و خدمات لازم را دریافت کردند و بیماران دارای شرایط حاد به بیمارستان پیامبر اعظم(ص) منتقل شدند.
وی با بیان اینکه واگذاری این مرکز درمانی با بررسی فنی – تخصصی و تصمیم هیات مدیره سازمان ممکن میشود، افزود: در واگذاری ابن مرکز به حفظ منافع مردم منطقه و تسهیل خدمات به بیماران تاکید می شود.
روز چهارشنبه توقف فعالیت بیمارستان خلیج فارس قشم واقع در غرب این جزیره (روستای جی جیان) در فضای مجازی و رسانههای هرمزگان خبر ساز شد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.