به گزارش ایرنا، روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین (ع) گناوه به نقل از دکتر محمدعلی دریانورد افزود: موج پنجم کرونا در شهرستان گناوه خیزی بسیار بلندتری داشته است و روزانه بیش از ۱۰۰ مراجعه سرپایی داریم که ۱۰ تا ۱۵ درصد آنها بستری میشوند.
وی اظهارداشت: در موج پنجم بیماری کووید ۱۹ ، آمار مراجعه کنندگان بی سابقه است و تخت های بیمارستان به طور کامل پر شده است.
دریانورد گفت: باتوجه به روند افزایشی مراجعه بیماران کرونایی ، ۲ بخش عمومی بیمارستان را ادغام کردیم و یک بخش جدید با ۳۲ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: ظرفیت تخت های بستری عمومی برای بیماران کرونایی به ۶۰ تخت افزایش پیدا کرده است.
رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) گناوه افزود: برای خدمت رسانی بهینه به مردم از تمامی ظرفیت های بیمارستان در حال استفاده هستیم و تخت های مصوب برای کرونا تکمیل شده است و با الحاق یک بخش جدید با ۳۰ تخت به بخش کرونا شاهد تکمیل ظرفیت این بخش نیز هستیم.
وی گفت: با توجه به افزایش موارد بستری و شدت علائم بیماران، چهار تخت ویژه در بیمارستان سوانح و سوختگی پاسخگوی مراجعه کنندگان نبود که با حمایتهای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و کمکهای خیرین حوزه سلامت، بخش آی سی یو جدید آن ویژه بیماران کرونایی اختصاص یافت و چهار تخت جدید با تمامی امکانات و تجهیزات تخصصی در آن راهاندازی شد.
وی ادامه داد: در ۱۰ روز اخیر حدود یکهزارو ۷۵۰ سی تی اسکن ریه از مراجعه کنندگان انجام شده است که با توجه به خطراتی که اشعه آن برای بدن دارد باید توجه شود فقط در صورت ضرورت و با نظر پزشک اقدام شود.
رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) گناوه بیان کرد: علایم اولیه ویروس جهش یافته هندی موسوم به دلتا، شبیه سرماخوردگی است و آبریزش بینی، گلودرد و احتقان بینی مهمترین علائم اولیه ابتلا به کرونای هندی به شمار میرود.
وی از مردم این شهرستان خواست برای حفظ سلامتی خود و کاهش فشار بر کادردرمانی، پروتکلهای بهداشتی از جمله ماسک زدن، فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از حضور در تجمع ها از جمله تشییع جنازه و عروسی ها را بجد رعایت کنند.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع است و در وضعیت حاد قرمز کرونا قرار دارد.