به گزارش روزشنبه روابط عمومی این سازمان، سید مجتبی حسینی پور افزود: این مجموعه در صورت تنظیم نشدن موافقت نامه از سوی دستگاه اجرایی در چارچوب مقررات و موعد مقرر، راسا نسبت به تنظیم موافقت نامه و ابلاغ آن اقدام می کند.
دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه یزد درباره درخواست برخی دستگاه های اجرایی مبنی بر ایجاد طرح های جدید، آن را منوط به اخذ مجوز از کمیسیون ماده ۲۳ قانون الحاق ۲ عنوان کرد و یادآور شد: شورا می تواند حداکثر ۱۰ درصد اعتبار تملک استانی را به این طرح ها اختصاص دهد.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد هم در این نشست توزیع پیشنهاد اعتبار عمرانی استان به مبلغ ۸۸۵ میلیارد تومان بیان کرد و گفت: ابن عدد نسبت به سال گذشته ۱۰۷ درصد رشد دارد.
مجید دهقانی زاده افزود: امسال اعتبار استان مشتمل بر ۱۶۶ میلیارد تومان تملک دارایی های سرمایه استانی، ۷۵ میلیارد تومان از محل ۲ درصد حاصل از صادرات نفت خام و گاز طبیعی، ۳۹ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده، ۱۷ میلیارد تومان راه های روستایی، ۱۴۱ میلیارد تومان آب روستایی و عشایری، ۷.۵ میلیارد تومان جرایم رانندگی، ۲۲۴ میلیارد تومان اعتبار متوازن و ۲۲۱ میلیارد تومان متوازن ملی است.
وی گفت: بر اساس دستورالعمل، درصد از اعتبار تملک دارایی های سرمایه استانی و ۲ درصد نفت به بسیج، نیروی انتظامی و بنیاد مسکن اختصاص می یابد و همچنین در سال جاری اعتباری به مبلغ ۴۹.۵ میلیارد تومان در اختیار نمایندگان مجلس است که توزیع می شود.
در ادامه نشست توزیع اعتبار تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ با موضوع تهیه طرح های هادی روستایی به میزان ۱۵.۷ میلیارد تومان به تصویب رسید و مقرر شد تا تعداد پروژه ها با هدف اثربخشی بیشتر اعتبار، کاهش یابد.