تهران - ایرنا - مجموعه «حسینیه واژه‌ها» به همراه سه کتاب دیگر در منزل شهید مهدی صابری از شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون رونمایی شد.

به گزارش  ایرنا از پایگاه خبری حیات بنیاد شهید، مجموعه «حسینیه واژه‌ها» امروز شنبه در منزل شهید مهدی صابری، از شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون، با حضور محسن عباسی ولدی، نویسنده و پدر بزرگوار شهید صابری رونمایی شد.

در این مراسم که در اتاق شهید مهدی صابری برگزار شد، پس از قرائت قرآن و مدح امیرالمؤمنین علی علیه السلام، حجت الاسلام و المسلمین صابری به ذکر ویژگی‌هایی از فرزند شهیدش پرداخت. پدر شهید مدافع حرم سه ویژگی برجسته شهید صابری را بندگی خاص خداوند، عشق به اهل بیت علیهم السلام و عشق به والدین برشمرد.

مهدی صابری یکی از شهدای افغانستانی مدافع حرم است. بیست و چهار پنج سال بیشتر (متولد چهاردهم فروردین سال ۶۸ )‌  نداشت اما فرمانده توانای گروهان حضرت علی‌اکبر (ع) نیروی مخصوص تیپ فاطمیون بود، تیپی که امروز تبدیل به لشکر شده است. در ماجرای گرفتن «تل قرین» که اهمیت فوق‌العاده‌ای در از بین بردن کمربند حائل رژیم صهیونیستی در بلندی‌های جولان داشت، اواخر سال ۹۳ (سیزدهم اسفند ماه) ‌ به شهادت رسید.



در ادامه حجت الاسلام عباسی ولدی پس از تقدیر از خانواده شهید صابری، به معرفی مجموعه «حسینیه واژه‌ها» پرداخت. وی دغدغه اصلی این مجموعه را معرّفی حماسه کربلا با رویکردی کاربردی عنوان کرد و گفت: تألیف اولین کتاب این مجموعه با عنوان «در میان روضه‌هایت زندگی کردن خوش است»، در پاسخ به توصیه مقام معظم رهبری بود که ایشان یکی از مأموریت‌های هیئت‌ را پرداختن به مسئله خانواده دانستند. این کتاب مجموعهٔ متن‌های ادبی است که میان روضه و سبک زندگی اتصالی ویژه برقرار کرده است. این کتاب در ۱۳۸ صفحه  عرضه می‌شود. ترجمه این جلد از مجموعه به زبان انگلیسی مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

در پایان این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین صابری به همراه حجت الاسلام عباسی ولدی مجموعه «حسینیه واژه‌ها» را رونمایی کردند.

رونمایی از «بگو چگونه دل از حسین کندی»

بر اساس این گزارش، «بگو چگونه دل از حسین کندی» عنوان کتاب دوم این مجموعه است که در قالب یک گفتگوی ادبی میان نویسنده و حضرت زینب(س)، به نقش ایشان در حماسه کربلا می‌پردازد. در این کتاب نویسنده تلاش می‌کند از رابطه عاشقانه حضرت زینب(س) و امام حسین(ع) برای رسیدن به هدف خویش نهایت استفاده را ببرد. به جرئت می‌توان این کتاب را از احساسی‌ترین و تعقّلی‌ترین کتاب‌ها درباره کربلا، امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) دانست.

نویسنده تلاش می‌کند در حد وسع خویش از میان جملات کتاب، پلی به مسائل زندگی هم بزند تا مخاطب پس از مطالعه آن، محکی برای سنجش خود در زندگی داشته باشد. این کتاب در ۱۱۲ صفحه عرضه می‌شود.

 انتشار کتاب «علی، اصغر نبود»

«علی، اصغر نبود» کتاب سوم از این مجموعه است که گفتگویی میان حضرت رباب(س) و حضرت علی اصغر(ع) است. هدف این کتاب کم‌حجم، معرّفی حماسه کربلا برای کسانی است که آشنایی چندانی با این حماسه ندارند. فلسفه قیام کربلا در این کتاب، با درون‌مایه‌ای احساسی به تصویر کشیده شده است؛ البته به گونه‌ای که نه فلسفه قیام کم‌رنگ شود و نه احساس بر فلسفه قیام غلبه کند.  این کتاب، جامعه غیرایرانی و غیرشیعه را نیز گروه هدف خود قرار داده؛ از همین رو، ترجمه انگلیسی این کتاب نیز در حال آماده‌سازی برای انتشار است. این کتاب در ۴۴ صفحه عرضه می‌شود.
 مجموعه «ردّ نگاهت راه آسمان»

«ردّ نگاهت راه آسمان» نیز مجموعه دل‌نوشته‌های کربلایی با هدف باز کردن پنجره‌های جدید رو به حماسه کربلاست. این دل‌نوشته‌ها تلاش می‌کنند مخاطب را به نگاهی عمیق‌تر به حادثه کربلا برساند.

برقراری اتصال میان موضوعات کربلایی با موضوعاتی که در متن زندگی ما وجود دارد، از ویژگی‌های این کتاب است که باعث می‌شود متن‌ها رویکردی کاربردی به خود بگیرد.

این کتاب در ۹۶ صفحه منتشر و رونمایی شد.