به گزارش ایرنا، جعفر رودری شامگاه شنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان افزود: تاکنون سه هزار و ۵۵۱ میلیارد تومان از این اعتبار جذب شده است.
وی اظهار داشت: طرحهای اقتصاد مقاومتی استان کرمان اکنون ۵۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم تا پایان امسال این آمار به ۹۱ درصد برسد.
دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان ادامه داد: در مواردی محدود برخی دستگاههای اجرایی در اجرای این پروژه ها عقب هستند لذا مقرر شد که پیگیری لازم انجام تا عقب ماندگی آنان جبران شود.
رودری تصریح کرد: در اشتغال حاصله در نتیجه اجرای این طرح ها نیز ۲ هزار و ۸۳۶ شغل تاکنون از محل اجرای این طرحها در استان کرمان ایجاد شده است و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری بیش از ۹۰ درصد اهداف عملیات اجرایی این طرحها محقق شود.
وی عنوان کرد: یکی از رویکردهای مهم استان کرمان، اقتصاد دانش بنیان است و رتبه استان در کلیت شاخص ها ۱۸ است و این جایگاه با توجه به ظرفیت ها می تواند ارتقا یابد.
رودری با اشاره به هدف گذاری های توسعه و اشتغال استان گفت: برنامهریزی در ابعاد مختلف صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات انجام و ۱۰ پروژه اقتصاد مقاومتی در قالب جهش تولید، ۳۱ پروژه در قالب نیپا(سراسری) و همچنین ۱۹۸ پروژه از سوی دستگاه های اجرایی استان پیشنهاد شده است.
وی با اشاره به ضرورت دریافت برش استانی پروژههای ملی گفت: فقط ۶ دستگاه از ۱۲ وزارتخانه برش استانی طرحهای خود در حوزه طرح های نیپا را اعلام نکرده اند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: هفت برنامه ازجمله تکمیل زنجیره ارزش افزوده، اقتصاد دانش بنیان، بهبود فضای کسب و کار، احصای قوانین مزاحم و دیگر موانع تولید، کاهش فقر و اقتصادکرونا، احصای فرصت های سرمایه گذاری برمبنای مراکز جمعیتی و توسعه متوازن استان، شناسایی ظرفیتهای خالی پروژههای نیمه فعال و فعال و آسیب شناسی آنها امسال به عنوان موارد خاص دنبال می شود.
وی افزود: مسئولیت کلی اقتصاد دانش بنیان برعهده سازمان مدیریت و برنامهریزی با دبیری پارک علم و فناوری استان کرمان است و در این خصوص جلسات مختلفی داشتیم و کار روی روال خوبی قرار دارد.
به گزارش ایرنا در این جلسه پیشرفت اجرای پروژه هایی که در قالب فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان در دست اجراست اعلام و موانع پیش روی آنها بررسی شد.