به گزارش ایرنا ، عصر گذشته برای دومین بار در هفته جاری به دنبال بارش شدید باران در ارتفاعات روستای "انگاس " کجور باعث طغیانی شدن رودخانه های منطقه شده که آبگرفتگی روستاهای "انگیل " ، "بین " "برکن " ، "میان ده " ، "سریوده " ، "کوشکک " را در پی داشت.
بامداد شنبه هفته جاری نیز به علت شدت بارندگی و طغیانی شدن رودخانه ها ، سیلاب سبب انسداد راه های اصلی بخش کجور شده بود که با اعزام بموقع گروه های راهداری و حمل و نقل جاده ای این مسیر ۳۵ کیلومری به روی وسائط نقلیه موتوری بازگشایی شد.
حسین بیژنی روز دوشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : روز گذشته به محض اطلاع از وقوع این حادثه، از تمام نقاط سیل زده بازدید شد و در گفت و گو با خسارت دیدگان مشخص شد که سیل بیش از ۷۰۰ راس دام سبک و سنگین را تلف کرد ضمن اینکه آب بردگی نهاده های دامی و نیز تخریب تعدادی از دامسراها در روستای "انگاس " از دیگر خسارت های این روستا بوده است.
وی افزود : علاوه بر آن سبب شکستگی شبکه اصلی آبرسانی روستای " انگیل " شد به طوری که آب این روستا از شب گذشته تاکنون قطع است و به هم اکنون با خودروهای تانکردار آب اهالی این روستای با جمعیت ۲۵۰ خانواری تامین می شود.
این مسئول اظهار کرد : اگرچه ارتباط ۲ روستای " اویل " و "کوشکک " همچنان برقرار است منتهی سیل باعث تخریب و آب بردگی دو طرف پل ارتباطی این ۲ روستا شده است و این پل نیاز به بهسازی دارد ضمن آنکه سیل سبب آب بردگی نقاطی از راه ارتباطی "بین " و برکن " شده است و آمد و شد خودروها نیز به سختی امکان پذیر است.
بخشدار کجور گفت که هم اینک راه ارتباطی ۲ روستای "بین " و میانده " نیز به علت تخریب راه ناشی از سیل با مرکز این بخش قطع است و امیدوارم با اعزام ستاد مدیریت بحران شهرستان و گشت های میدانی از نقاط سیل زده تصمیمات قابل توجهی برای تامین اعتبار به منظور جبران خسارت ها و رفع این خرابی های در این بخش گرفته شود و زندگی مردم به روال عادی برگردد.
بخش تاریخی و کوهستانی کجور واقع در فاصله حدود ۷۵ کیلومتری جنوب شرقی نوشهر از ۶۵ نقطه روستایی ، ۲ نقطه شهری و نیز ۱۰ هزار نفر جمعیت ثابت و ۲۸ هزار نفر جمعیت متغییر برخوردار است