به گزارش خبرنگار ایرنا، کتاب اول گراوندی در سال ۱۳۹۶ با عنوان «به دنبال جهانهای موازی» از سوی انتشارات «آب خست» در تهران انتشار یافت؛ این کتاب که از عنوان آن هم پیداست چگونگی راهیابی اندیشه متفکران به جهان های موازی را به خوبی و سادگی شرح میدهد.
کتاب با مفاهیم ساده فیزیک دبیرستان شروع میشود سپس رفتهرفته با جلو رفتن پل زدن از فلسفه علم به مباحث و چالشهای فیزیک مدرن و کیهانشناسی روز میرسد و در نهایت نشان میدهد که چطور اندیشهها به سوی جهانهای دیگری سوق پیدا میکند.
کتاب دوم این نویسنده جوان که حدود ۲ سال بعد یعنی در اواخر سال ۱۳۹۸ از سوی انتشارات آب خست انتشار یافت مقداری جنجالیتر از کتاب قبلی با عنوان «قرآن و جهانهای موازی» چاپ شد.
این کتاب در کوتاه زمانی مورد توجه رسانههای بینالملی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی قرار گرفت و به زودی زود نیز به زبان انگلیسی منتشر خواهد شد؛ با این وجود «قرآن و جهانهای موازی» در شهر خود نویسنده یعنی «کرمانشاه» مورد بیمهری و کمتوجهی قرار گرفت.
نویسنده در «قرآن و جهانهای موازی» بسیار محتاطانه قلم بر میدارد؛ او به خوبی میداند که اندیشمندان علوم روز مخالف دینی کردن علم هستند و هم (برخی) مفسرین قرآن مخالف تفسیر علمی قرآن و با این وجود وی از میان این دو گروه حرکت میکند.
کتاب دیگر گراوندی متشکل از ۸۱ «هایکو» فلسفی است که با عنوان «ترانههای فلسفه» در ۱۳۹۹ به چاپ رسید؛ «هایکو» گونهای از شعر شرقی است که به کوتاهترین گونه شعری جهان معروف است.
انتخاب «هایکو» به علاقه شدید آقای گراوندی به شرق بر میگردد و چنان علاقهای که میدانیم به زبان چینی اشراف خوبی دارد؛ «ترانههای فلسفه» نیز بستری بود برای گنجاندن مفاهیم فلسفی به خصوص آن فلسفهای که نویسنده از شرق برداشت کرده است.