علیرضا ناجی، ویروس شناس روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: روند افزایشی بیماری کرونا به دلیل عدم رعایت توصیه های بهداشتی و تا واکسینه شدن بیشتر ایرانی ها می تواند ادامه داشته باشد و با این شرایط باید در انتظار فوت شدگان بیشتر کرونا باشیم.
وی ادامه داد: تعداد شهرهای قرمز در کشور افزایش چشمگیری یافته و به نظر می رسد که این روند به زودی کاهش نیابد.
ناجی گفت: با توجه به اقداماتی که در استان سیستان و بلوچستان انجام شده، این استان از وضعیت قرمز خارج شده است و شاهد روند کاهشی شیوع بیماری کرونا در این استان هستیم.
بر اساس جدیدترین رنگ بندی مناطق کرونایی کشور که وزارت بهداشت اعلام کرد، ۲۸۵ شهر قرمز هستند. بر اساس این رنگ بندی جدید، ۱۱۰ شهرستان نارنجی و ۵۳ شهرستان زرد است و هیچ شهری دارای وضعیت آبی نیست.
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: شاهد افزایش بیماری در اغلب نقاط کشور هستیم و به همین دلیل فشار روی بیمارستان ها بسیار زیاد است.
وی بر رعایت اصول بهداشتی تاکید کرد و گفت: مردم باید از ساده انگاری بیماری پرهیز کنند و همچنان فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و حضور نیافتن در اجتماعات را رعایت کنند.
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: همه این موارد باید مورد توجه جدی قرار گیرد و به دقت رعایت شود تا شاهد کنترل در بیماری کرونا در کشور باشیم.
وی ادامه داد: مسئولان باید در گرفتن تصمیمات درست و صحیح و همچنین فراهم کردن روند مناسب واکسن، مصمم باشد تا شاهد روند کاهشی بیماری در کشور باشیم.
ناجی به تعطیلات اخیر در استان های تهران و البرز اشاره کرد و گفت: ارگان های متولی باید از تردد مسافران به شدت جلوگیری می کردند و به عبارتی جاده ها را باید می بستند تا مسافران امکان تردد نداشته باشند.
وی تاکید کرد که مسئولان با توجه به شرایط موجود، باید بر اعمال مقررات و دستورالعمل ها مصمم باشند، تصمیمات را با قاطعیت بگیرند و نظارت بر مقررات و دستورالعمل ها از جمله بسته شدن برخی از کسب و کارها به دقت باید انجام گیرد.
به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کردکه کرونا در ۲۴ ساعت گذشته جان ۴۱۱ نفر دیگر را گرفت. از دیروز تا امروز ۱۱ مرداد ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۷ هزار و ۱۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که چهار هزار و ۳۱۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به سه میلیون و ۹۴۰ هزار و ۷۰۸ نفر رسید و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹۱ هزار و ۴۰۷ نفر رسید، تاکنون سه میلیون و ۴۰۴ هزار و ۵۳۳ نفر از بیماران، بهبودیافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند. ۵ هزار و ۶۰۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.