بهزاد حیدری روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: پژوهشکده میگو مستقر در بوشهر در گشتهای تحقیقاتی خود با بررسی ذخایر میگو در ۳۰ نقطه از آبهای استان زمان آغاز صید را اعلام میکند.
وی بیان کرد: هشت هزار صیاد در قالب ۳۹۴ فروند شناور قایق و ۳۸۸ موتورلنج در استان بوشهر فعال هستند و شناورهایی که مجوز صید میگیرند برای صید میگو در ۳۵ صیدگاه در خلیج فارس عازم میشوند.
حیدری اضافه کرد: مجوز صید میگو برای قایقها یک روزه و برای لنجهای صیادی به جز لنجهای گناوه و دیلم به دلیل فاصله از صیدگاهها که مجوز صید برای آنها برای ۲ سفر اول ۶ روزه پیش بینی شده، چهار روزه صادر میشود.
معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات استان بوشهر اضافه کرد: برابر کنوانسیون بین المللی تا ۲ مایل فاصله از ساحل بعنوان نوزادگاه و کودکستان آبزیان به شمار میرود براین اساس صید در این محدوده ممنوع است.
وی ادامه داد: افزون براین پنج منطقه مُنگُف، یَروَل، جزیره خارگو و مناطقی در آبهای دیر و گناوه به عنوان زیستگاه و چراگاه مصنوعی به شمار میروند که تا شعاع نیم مایلی این ایستگاهها صید ممنوع است.
حیدری یادآورشد: همچنین بنا به مصوبه مدیریت کمیته صید، صید زیر عمق پنج متر برای قایقهای صیادی ممنوع اعلام شده است.
وی تاکید کرد: خلیج فارس خوان نعمت الهی است و حفظ، حراست، صیانت و نگهداری از آبزیان و ذخایر دریایی بعنوان یک وظیفه ملی و همگانی است که باید مورد توجه بهرهبرداران قرار گیرد.
معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات استان بوشهر بیان کرد: بر اساس گزارش تحقیقاتی موسسه پژوهشکده میگو در استان پیش بینی میشود امسال وضعیت صیدگاههای استان مناسب و فصل صید قابل قبولی خواهیم داشت.
حیدری ادامه داد: صیادان بوشهری سال گذشته یک هزار و ۹۰۰ تن میگو از آبهای استان صید کردند که این میزان صید نسبت به سال ۹۸، ۶۰ درصد افزایش نشان میدهد.