همدان- ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان گفت: در راستای گسترش آموزش های فنی و حرفه ای و توانمندسازی نیروی کار ماهر در صنایع، طی برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان تیرماه سال جاری، ۱۶ شرکت تولیدی، خدماتی و کارخانه موفق به اخذ مجوز جوار کارگاهی از این اداره کل شدند.

«وهب مختاران» روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مجوز فعالیت مرکز آموزش جوار کارگاهی بر اساس ماده ۱۱۰ قانون کار و با هدف گسترش آموزش‌های مهارتی و ارتقای سطح آموزش های شاغلان و همچنین تسریع در نیل به اهداف کمی و کیفی واحدهای صنعتی و تأمین نیروی کار ماهر مورد نیاز صنایع صادر می شود.

وی با اشاره به اینکه مراکز جوار کارگاهی از لحاظ تجهیزات آموزشی، مستقل از جریان خط تولید است گفت: مراکز آموزش جوار کارگاهی با نظارت کارخانه و در قالب استانداردهای مهارت آموزشی سازمان فعالیت می‌کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان با اشاره به اینکه نگاه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به مقوله آموزش نیروی انسانی به عنوان اصلی ترین سرمایه بنگاه‌های اقتصادی، نگاه ویژه ای است گفت: این اداره کل با تمام توان و ظرفیت های موجود، بستری برای همه واحدهای صنعتی و تولیدی استان برای توانمندسازی سرمایه های انسانی شاغل در این واحدها برای افزایش تولید و کیفیت محصولات تولیدی و کاهش ضایعات ناشی از کار فراهم خواهد کرد.

مختاران ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی این مراکز، سیاست های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مبنی بر توسعه مراکز جوار کارگاهی جامه عمل پوشانده و به توانمندی این مجموعه در بخش آموزش و مهارت کمک شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان از شرکت هزار و ۶۱۳ نفر در آزمون های عملی مهارت استان همدان خبر داد و اظهار داشت: برگزاری آزمون های عملی روز ۱۲ مرداد در ۲۲۳ حرفه در تمامی مراکز آموزش فنی وحرفه ای وآموزشگاه‌های آزاد شهرستان‌های استان برگزار شد. 

مختاران با اشاره به اینکه مهارت آموزان پس از کسب نمره قبولی موفق به اخذ گواهینامه مهارت می شوند عنوان کرد: کارآموزان در رشته های مختلف مانند صنایع دستی، جوشکاری، مکانیک، فناوری اطلاعات، طراحی دوخت، مراقبت زیبایی، حسابداری، مدیریت خانواده، گردشگری، صنایع چوب، برق و اتومکانیک مورد ارزیابی مهارتی قرار گرفتند.

اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان دارای ۲۲ مرکز آموزش دولتی و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی است.