قم - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم تاکید کرد که هیچ گونه مجوزی برای برگزاری مراسم در تالارها در سطح استان قم صادر نشده است.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی که در سالن امام جواد (ع) استانداری قم، گفت: پیکره بهداشت و درمان ضربه خورده است و باید همه دست به دست هم داده تا از این شرایط خارج شویم. 
وی ادامه داد: میزان رعایت دستورات بهداشتی به شدت کاهش یافته و متاسفانه برخی از قوانین کرونایی نیز در سطح استان ضمانت اجرایی ندارد. 
 محبی گفت: روال دانشگاه از ابتدا بر این بوده که آمار و اطلاعات دقیق را در اختیار مردم قرار دهد و تاکید می‌کنیم که همشهریان عزیز باید مراقب بوده و دستورات بهداشتی را رعایت کنند. 
دکتر محبی افزود: ما هیچ گونه مجوزی در خصوص برگزاری مراسم در تالارها نداده‌ایم و مخالف هر اقدامی مغایر با سلامت مردم هستیم. 


دستگاه‌های دیگر نباید احساس کنند در پیک کرونایی، مسئولیتی ندارند
محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت همکاری همه جانبه همه دستگاه‌ها در راستای مدیریت کرونا گفت: نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها هستیم و نباید دستگاه‌های دیگر احساس کنند در پیک کرونایی، مسئولیتی ندارند. 
وی بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی قم وظایف بسیاری بر عهده دارد و کادر بهداشت و درمان در مراکز درمانی و بهداشتی با ایثارگری در حال خدمت رسانی به مردم هستند و انتظار است که مابقی دستگاه‌ها نیز وظایف خود را اجرایی کنند. 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دایر کردن فضایی برای بستری موقت بیماران گفت: روز گذشته ۶۰۰ بیمار کرونایی در قم از خدمات بستری موقت بهره بردند و این تدبیری بود که در جلوگیری از اشغال تخت‌های بیمارستانی جلوگیری کرد. 
دکتر قدیر ادامه داد: برنامه ریزی‌ها در راستای ممنوعیت عمل‌های غیرضروری در مراکز درمانی انجام شده تا بتوانیم خدمات مطلوب‌تری به بیماران کرونایی ارائه دهیم. 


پزشکان در مطب بار بیمارستان‌ها را کم می‌کنند

سید حسن عادلی رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم نیز در این جلسه گفت: مطب‌ها نیز شلوغ است و مردم در مطب پزشکان متخصص عفونی، داخلی و ریه حضور داشته و خدمات می‌گیرند. 
وی گفت: برخی از همکاران ما در استان تعداد زیادی از بیماران را ویزیت می‌کنند تا بار از روی مراکز دولتی برداشته شود و گاها تا ۹ ساعت در مطب‌ها حضور دارند تا بیماری سرگردان نباشد. 
رئیس سازمان نظام پزشکی استان گفت: باید اقدام عاجل در راستای مقابله با پیک کرونایی صورت گیرد و همه بخش‌های بیمارستانی دولتی و خصوصی درگیر شوند. 
دکتر عادلی در پایان گفت: ازدحام در مطب‌ها بالاست و یکی از دلایل آن نیز عدم سواد سلامت است به گونه‌ایکه برخی از بیماران به هر شب به مطب یک متخصص می‌روند، در صورتی که باید این عزیزان بدانند دوره درمان باید طی شود و نیاز نیست که هر شب به یک مطب رفته و موجب ازدحام شوند. 

در کنار دانشگاه علوم پزشکی هستیم

بیژن سلیمان پور معاون استاندار قم نیز در این جلسه با قدردانی از جامعه سلامت گفت: وظیفه داریم که در کنار مجموعه بهداشت و درمان باشیم و باید همگان در این زمینه وارد شوند.

وی گفت: در مقوله درمان و عدم رعایت مسائل بهداشتی توسط دستگاه‌های دولتی باید تعارف را کنار بگذاریم و اگر دستگاهی رعایت نمی‌کند، اعلام کنیم.

دادستانی قم از محدودیت‌های کرونایی حمایت می‌کند

معاون دادستان قم در جلسه کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی با اشاره به لزوم رعایت مقررات بهداشتی و محدودیت‌های کرونایی افزود: اگر در جایی نیاز به حمایت قضایی باشد دریغ نمی‌کنیم.
علی اصغر سلطانی معاون دادستان قم گفت: باید جلوی عادی انگاری در موضوع کرونا گرفته شود و اجازه ندهیم سلامت مردم به خطر بیفتد. 
وی تصریح کرد: درک دغدغه معیشتی بیش از ۶۰ هزار واحد صنفی در قم مهم است ولی در کنار آن حفظ جان مردم هم بسیار مهم و ضروری است و عدم تمکین صنوف به رعایت مقررات قابلیت پیگیری دارد. 
معاون دادستان قم گفت: برخی تبلیغات علیه واکسن و یا پروتکل‌های درمانی و بهداشتی در فضای مجازی وجود دارد که باید پاسخ داده شود و ضمن تنویر افکار عمومی و با آگاه سازی به موقع اجازه ندهیم که برخی مغرضانه در راستای تخریب ذهن مردم گام بردارند. /