مراغه- ایرنا- معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: از ابتدای تاسیس نهاد دهیاری‌ها تاکنون بیش از ۸۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت به دهیاری‌های مراغه اختصاص یافته است که بیش از ۷۰ میلیارد تومان آن در هشت ساله دولت تدبیر و امید بوده است.

سیدعلی موسوی روز سه‌شنبه در جلسه آموزشی منتخبان شوراهای اسلامی بخش مرکزی شهرستان مراغه که در سالن عبدالقادر برگزار شد، اظهار داشت: علاوه بر آن، اعتبارات بسیاری در راستای عمران و آبادانی روستاهای مراغه از سوی دستگاه‌های اجرایی مراغه جذب شده است.

وی در ادامه به وظایف شوراها اشاره کرد و اظهار داشت: شوراها وظیفه نظارتی و مدیریتی دارند و کار اجرایی وظیفه شوراهای اسلامی نیست و باید شوراها با نظارت و همراهی دهیاری‌ها در مسیر توسعه روستاها قدم بردارند.

وی بیان کرد: منتخبان شوراهای اسلامی روستاها فعالیت‌های فرهنگی را در اولویت کاری خود قرار دهند و در موضوعاتی همچون پیشگیری از اعتیاد وارد عرصه شوند زیرا ریشه بسیاری از مشکلات اجتماعی اعتیاد است.


وی ادامه داد: بحران آب مشکل دیگری است که دامنگیر کشور شده و در این راستا ضروری است که شوراهای اسلامی ورود جدی به موضوع داشته باشند و با فرهنگ‌سازی، کشاورزان را به روش‌های نوین آبیاری تشویق کنند.

وی خاطرنشان کرد: تشکیل تعاونی‌ها، جذب سرمایه‌گذار، ایجاد کارگاه‌های تولیدی و بوم‌گردی از دیگر مواردی است که توصیه می‌شود شوراها آن را در دستور کار خود قرار دهند.

وی تاکید کرد: اعتماد مردم به منتخبان شوراهای اسلامی روستاها بزرگترین فرصت برای آنان است و باید آن غنیمت شمرده و از این عزت و احترامی که مردم به آنان داده‌اند، در جهت توسعه روستاها استفاده کنند.

بخشدار مرکزی مراغه نیز در این جلسه اظهار داشت: رعایت عدالت به خصوص در اجرای پروژه‌های عمرانی و رسیدگی به محرومان در اولویت کاری شوراهای اسلامی روستاها قرار گیرد.


مصطفی مجیدی اضافه کرد: دوری از حاشیه‌سازی در روستاها و توجه ویژه به مسائل اجتماعی از دیگر مواردی است که انتظار داریم شوراهای اسلامی روستاها در برنامه‌های خود در نظر داشته باشند.

به گفته بخشدار مرکزی مراغه جدب مشارکت‌های مردمی در طول سال‌های گذشته با همراهی شوراهای اسلامی در این بخش اتفاق افتاده است و تداوم این اتفاق مبارک در روستاها همچنان انتظار میرود.

مجیدی اضافه کرد: ۲۱۲ نفر، منتخب ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی روستاهای بخش مرکزی شهرستان مراغه هستند که در ۶۴ روستای این بخش فعالیت خواهند کرد.

وی این را هم بیان کرد که۱۰ روستای بخش مرکزی دارای پنج عصو شورا و ۵۴ روستا داری سه عصو شوراست.

بخش مرکزی مراغه با ۷۴ روستا دارای ۶۸ هزار نفر جمعیت بوده که ۶۶ روستای این بخش دارای دهیاری است؛ مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان‌شرقی واقع است.