اسفندیار دریکوندی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا ضمن اشاره به اینکه محور فعالیت های تجاری در قم افزایش میزان تولید است، در خصوص افزایش آمار تجارت استان در سالجاری بیان کرد: از ابتدای فروردین تا پایان تیرماه، ۵۶ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۹۸۹ دلار کالا به وزن ۶۳هزار و ۲۱۹ تن کالا از این استان به بازارهای هدف بین المللی صادر شدهاست.
وی افزود: این میزان صادرات از نظر ارزش دلاری درمقایسه با مدت مشابه سال قبل، حدود ۵۰ درصد افزایش داشته که نشان دهنده روند رو به رشد بخش تجارت استان در سالجاری است.
وی با اشاره به جایگاه گمرکات در تقویت اقتصاد استان، ادامه داد: با رشد فعالیت های تجاری، درآمد کل گمرکات قم طی چهار ماهه نخست سال جاری به ۶۵۶ میلیار ریال رسید، درحالی که این میزان در مدت مشابه سال قبل ۴۴۰ میلیارد ریال بود.
دریکوندی گفت: همچنین از ابتدای سالجاری تا پایان تیرماه، سه و نیم تن انواع بسته های پستی و مطبوعاتی به ارزش ۱۲۳ هزار دلار از گمرکات استان قم به مناطق هدف در کشورهای مختلف جهان صادر شد.
وی با اشاره به اینکه بیشتر حجم واردات استان مربوط به مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز واحدهای تولیدی است، افزود: در بخش واردات نیز طی این مدت ۱۶ هزار ۲۸۳ تن کالا به ارزش ۷۰ میلیون و ۶۳۴ هزار و ۷۷۴ دلار وارد گمرکات استان قم شد.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۳ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده است، قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.