مسعود ثقفی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در شبکه آموزشی «شاد» درباره نحوه واکسیناسیون فرهنگیان شهر تهران اظهارداشت: واکسیناسیون فرهنگیان از نهم مرداد در ۲۱ پایگاه آغاز شده است و محدودیت زمانی ندارد.
وی گفت: براساس ظرفیت هر پایگاه روزانه ۲۰۰ تا یکهزار فرهنگی میتوانند واکسینه شوند، به عنوان مثال روز گذشته شش هزار و ۵۰۰ نفر واکسن دریافت کردند.
ثقفی افزود: در این پایگاهها انواع واکسن برای فرهنگیان در نظر گرفته شده است.
رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران درباره محدودیت و ممنوعیتهای واکسیناسیون برای فرهنگیان به دلیل بیماری خاص و... اظهارداشت: واکسیناسیون طبق ضوابط وزارت بهداشت انجام میشود و ممکن است برخی از فرهنگیان به دلیل بیماری در شرایطی مشمول واکسیناسیون نشوند و فاصله زمانی به آنان اعلام شود که مراجعه کنند اما به صورت کلی برای تمامی فرهنگیان واکسیناسیون انجام میشود.
وی درباره نحوه اطلاعرسانی به فرهنگیان برای انجام واکسیناسیون گفت: پیش از این آموزش و پرورش اطلاعات فرهنگیان را در سامانه واکسیناسیون وزات بهداشت ثبت کرده است و نیازی به ثبتنام فرهنگیان در این سامانه نیست و برای همه افرادی که مشمول دریافت واکسن میشوند، پیامک ارسال شده است.
ثقفی افزود: اگر به هر دلیلی اطلاعات یکی از فرهنگیان در سامانه وزارت بهداشت ثبت نشده و پیامک به او ارسال نشده است، سریع به ادارات آموزش و پرورش مناطق مراجعه کند و مراحل لازم را برای انجام واکسیناسیون طی کند تا علاوه بر حفظ سلامتی، مقدماتی برای سالمسازی فضای آموزش و پرورش از لحاظ جسمی و بازگشایی مدارس باشد.
رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران درباره واکسیناسیون رانندگان سرویس مدارس بیان کرد: این امر توسط سازمان تاکسیرانی انجام میشود و آموزش و پرورش ورودی به این موضوع ندارد اما منتظر هستیم که واکسیناسیون آنان هم انجام شود.
به گزارش ایرنا، آیین افتتاح طرح واکسیناسیون فرهنگیان کشور هفتم مرداد همزمان با عید غدیرخم با حضور سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش، سیدعلی یزدیخواه نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی و حسین توکلی کجانی فرماندار ویژه شهرستان ری در مجموعه ورزشی فاطمه الزهرا(س) شهرری برگزار شد.
این طرح به صورت رسمی از نهم مرداد آغاز شد و حداکثر خاتمه اجرای آن ۲۵ مرداد است. در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و مناطق روستایی از ظرفیت موجود مراکز واکسیناسیون شبکههای بهداشت و درمان استفاده میشود و نیاز به ایجاد مرکز جداگانه نخواهد بود.
همچنین در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر نیز با توجه به جمعیت گروه هدف در صورت لزوم نسبت به ایجاد پایگاه جدید (تجمیعی) به تعداد مورد نیاز بر اساس جمعیت گروه هدف اقدام میشود.
مدیر پایگاهها (نیروی آموزش و پرورش)، پزشک پایگاه، واکسیناتور (با مشارکت از نیروهای پرستاری، مامایی، بهیار و یا گروههای پیراپزشکی فیلد درمان)، متصدی ثبت سامانه و احراز هویت (نیروی آموزش و پرورش)، خدمات (نیروی آموزش و پرورش) و ناظران فنی و تحویل و تحول فرایند تحویل، توزیع و بازگشت واکسن (مرکز بهداشت) هستند.
براساس مصوبه ستاد ملی کرونا، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است واکسیناسیون معلمان و کارکنان آموزش و پرورش و رانندگان سرویسهاس مدارس را تا پایان شهریور ۱۴۰۰ انجام دهد.