ولیالله جغتایی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ هفت میلیون و ۶۰۴ قطعه جوجهریزی در ۳۲۰ مرغداری سبزوار انجام شده است.
وی ادامه داد: تامین به موقع نهادههای طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجهریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
رییس شبکه دامپزشکی سبزوار مدت هر دوره جوجهریزی را ۶۰ تا ۷۰ روز ذکر و بیان کرد: مجوز جوجهریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین دو دوره جوجهریزی، صادر میشود.
وی به نظارتهای بهداشتی و تخصصی بر فعالیت حرفهای پرورشدهندگان طیور از جمله مرغ اشاره کرد و گفت: تمامی اطلاعات مربوط به فرایند پرورش مرغ شامل جوجهریزی، واکسیناسیون، بروز و درمان بیماریهای طیور در سامانه "پایش و مراقبت بیماریهای طیور" ثبت میشود.
فعالان صنعت مرغداری در سبزوار با تولید سالانه ۳۰ میلیون قطعه مرغ، یک چهارم گوشت مرغ مصرفی خراسان رضوی را تولید میکنند.
۳۶۵ واحد مرغداری گوشتی و ۱۲ واحد مرغ تخمگذار در این شهرستان دایر است.
سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.