دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز چهارشنبه به نقل از دکتر هادی منوری گزارش داد: یکی از شرکت های دانشبنیان این مرکز مستقر در پارک علم و فناوری سلامت، موفق به طراحی و ساخت این کیت تشخیص سریع کرونا شده است.
وی افزود: هدف از اجرای این طرح تولید کیت تشخیصی سریع با قدرت تشخیص بیش از ۹۵ درصد از موارد مبتلا به بیماری کروناست که از طریق تست بزاق انجام میشود.
مدیر مرکز رشد فناوریهای دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نتایج آزمایشگاهی ساخت این کیت تشخیصی بر اساس یک طرح تولیدی فناوری مصوب در بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر روی بیش از ۵۵۰ بیمار انجام شده است که در مقایسه با شیوه استاندارد PCR بسیار موفقیت آمیز بوده است.
منوری افزود: در این روش تشخیصی نیاز به دستگاههای پیشرفته و PCR نبوده و مدت زمان پاسخگویی کمتر از ۱۵ دقیقه برآورد شده است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و مراکز تحقیقاتی مختلف هماکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.
آمار مبتلایان به ویروس کرونا در مشهد و استان خراسان رضوی در پنجمین موج طغیان ویروس همهگیر به طور نگرانکنندهای در حال افزایش است.
تکمیل شدن ظرفیت بیمارستانها، کمبود دارو و سرم و افزایش بیماران کرونایی غیر بومی در مشهد از چالشهای پیش رو در استان خراسان رضوی به شمار می رود.
هم اکنون ۲۸۵ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۰ شهر در وضعیت نارنجی و ۵۳ شهر در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته جان ۳۷۸ تن دیگر از هموطنان را گرفت و طی این مدت ۳۹ هزار و ۱۹ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که چهار هزار و ۸۳۸ نفر از آنها بستری شدند.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون سه میلیون و ۹۷۹ هزار و ۷۲۷ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. بیماری کووید ۱۹ جان ۹۱ هزار و ۷۸۵ نفر را نیز تاکنون در کشورمان گرفته است.
همچنین سه میلیون و ۴۲۴ هزار و ۶۵۰ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران تاکنون بهبود یافتهاند.
تا کنون ۱۰ میلیون و ۷۴۱ هزار و ۹۵۶ نفر از ایرانیان دوز نخست واکسن کرونا و ۲ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۲۵۰ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۳ میلیون و ۵۸۶ هزار و ۲۰۶ دوز رسیده است.