به گزارش روز چهارشنبه مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان، حجتالاسلام مجتبی مهدوی ارفع افزود: به همین منظور سامانهای با عنوان "رزمندگان سلامت" در بستر سایت "مسجدنا" طراحی شده و در مرحله اول اجرای طرح ارکان و نمازگزاران مساجد مشهد با ثبتنام در این سامانه به صورت منظم و ساماندهی شده به ارائه خدمات به مردم و کمک به کادر درمان خواهند پرداخت.
وی ادامه داد: تلاش برای فرهنگسازی شیوههای مقابله با کرونا بین نمازگزاران و اهالی محلههای مختلف، کمک به کادر درمان با حضور در مراکز درمانی، توزیع ماسک و اقناع مردم به ضرورت استفاده از آن توسط همسنگرهای مسجدی در محلههای شهر مشهد، کمک به ایجاد روحیه و تلاش برای تسریع روند درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ از جمله برنامههایی است که در قالب این طرح اجرا میشود.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان گفت: با توجه به جانفشانی و ازخودگذشتگی کادر درمان در خط مقدم مبارزه با کرونا، دیدار و تشکر از آنان و تلاش برای جبران بخشی از زحمات آنها با کمک به رفع نیازهای روزانه زندگی آنان و مواردی از این قبیل از دیگر برنامههای همسنگرهای مسجدی برای تشکر از کادر درمان است.
وی با اشاره به اهمیت تسریع واکسیناسیون برای مقابله با کرونا افزود: ۴۸ مسجد در حاشیه شهر مشهد در حال آمادهسازی برای استفاده به عنوان پایگاه واکسیناسیون ساکنان محل توسط دانشگاه علوم پزشکی، سپاه استان، بسیج جامعه پزشکی و مرکز رسیدگی به امور مساجد است.
هم اکنون ۱۰ هزار مسجد در استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی وجود دارد که از این تعداد پنج هزار و ۸۹۲ مسجد در استان خراسان رضوی است و هزار و ۱۴ مسجد در شهر مشهد فعال است.