دکتر مهدی میرادی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: انتشار اخبار و اطلاعات نادرست درباره واکسن کرونا در فضای مجازی عامل کاهش تمایل عمومی به تزریق واکسن شده و برخی مشکلات را ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اهمیت واکسیناسیون عمومی جامعه بویژه اقشار آسیب پذیر و در معرض خطر بیماری کرونا گفت: افراد مبتلا به بیماریهای زمینهای و ضعف سیستم ایمنی و همچنین گروههای سنی مختلف در معرض خطر بیماری هستند که هرچه سریعتر میباست نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهارتصریح کرد: متاسفانه انتشار اخبار غلط و نادرست در فضای مجازی درباره واکسنهای کرونا منجر به ایجاد اضطراب و کاهش تمایل عمومی جامعه نسبت به واکسیناسیون شده در حالیکه تنها راه مهار و ریشه کن شدن این ویروس واکسیناسیون است.
وی ادامه داد: علما و روحانیون، فعالان اجتماعی و سایر افراد تاثیرگذار در سطح جامعه میبایست مردم را به تزریق واکسن تشویق و آنچه که به واسطه اطلاعات و اخبار نادرست در جامعه باعث کاهش تمایل به واکسیناسیون شده را خنثی کنند.
میرادی افزود: شواهد نشان داده خطر ابتلا و تشدید کرونا در افرادی که واکسینه شدهاند کاهش مییابد و این افراد حتی در صورت ابتلا به بیماری از نوع شدید و مرگ و میر آن در امان خواهند بود.
متخصص بیماری@های عفونی و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار در خصوص عوارض واکسن های کرونا گفت: واکسن های کووید ۱۹ بی خطر و باعث محافظت افراد در برابر ابتلا به بیماری شدید و مرگ ناشی از کرونا میشوند و ممکن است عوارض جانبی خفیفی داشته باشند که نشانه ایجاد ایمنی در بدن است.
وی ادامه داد: مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا طی ماههای گذشته بیسابقه بوده و کرونای جهش یافته دلتا شهرستان چابهار را در بر گرفته است.
میرادی گفت: موج جدید در حالی چابهار را در بر گرفته که گونه کرونا دلتا حوزه جنوب شرق استان بویژه این شهرستان را کاملا درگیر کرده است.
وی بیان کرد: علائم این گونه جدید مانند سرما خوردگی شامل سردرد و آبریزش بینی است که پس از ۴۸ ساعت تشدید میشود که باید بلافاصله به پزشک مراجعه شود.