محمد عزتی، روز جمعه در گفت و گویی با اشاره به اینکه هدف اصلی پویش «نما، هویت شهر ما» ایجاد انسجام بین طراحان، اجراکنندگان و تولیدکنندگان نما است، افزود: تبریز بعد از تهران اولین شهری است که میزبان این پویش بزرگ است و به طور قطع خروجی چنین پویشی موجبات رشد و توسعه شهر در حوزه نما می شود.
وی اظهار داشت: در سالیان اخیر طراحان، اجراکنندگان و تولیدکنندگان نما به صورت مجزا و جداگانه مشغول فعالیت بوده اند و به همین خاطر خروجی کارهای آن ها در نمای ساختمان ها آنچنان موفیقتآمیز جلوه نکرده است و این پویش از طریق فرهنگ سازی و آموزش، تاثیرات مثبتی در سازندگان و طراحان تبریز ایجاد خواهد کرد.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز با بیان اینکه با راه اندازی این پویش تلاش می شود تا این سه رکن در نما سازی ساختمان به هم متصل شوند، گفت: برگزاری کلاس های آموزشی و ایجاد امکان عرضه و ارائه مصالح بومی توسط تولیدکنندگان استانی از دیگر اهداف برگزاری این پویش و نمایشگاه آن است.
عزتی، با اشاره به برگزاری اجلاس سازندگان و طراحان نما در روزهای سوم و چهارم شهریور سالجاری در تبریز ادامه داد: متاسفانه قانون مدونی که سازنده و شهروند را ملزم به رعایت دستورالعمل ساخت نما کند در ایران وجود ندارد.
وی یادآوری کرد: بر همین اساس ضرورتی احساس شد که با روشی دیگر مساله نما در ساخت و سازهای تبریز مدیریت شود بنابراین در ساخت و طراحی ساختمانها استفاده از طراحی و مصالح بومی الزام شده و از مدتی قبل توسط شهرداری تبریز به شکل جدی کنترل می شود.