مشهد- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مسافران پروزاهای خارجی علاوه بر اینکه از نظر داشتن نتیجه منفی تست کرونا بررسی می‌شوند مورد تب سنجی نیز قرار می‌گیرند.

دکتر مهدی قلیان اول روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ۲ دستگاه تب سنج حرارتی در خراسان رضوی وجود دارد که یکی در پایانه شماره سه فرودگاه مشهد و دیگری در مرز دوغارون فعال است.
وی ادامه داد: تب سنج های دستی با توجه به شرایط دمای هوای محیط، قدرت تشخیص دقیق را ندارند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ویدیوئی که از صف طولانی آزمایش پی.سی.آر مسافران خارجی وارد شده به مشهد در فضای مجازی منتشر شده است گفت: در پروازهای خارجی ورودی به فرودگاه مشهد فقط از مسافرانی که علائم تب دارند و مشکوک به ابتلا به کرونا هستند، تست پی.سی.آر گرفته می شود.
وی افزود: طبق بررسی های انجام شده‌ در این ویدئو پرواز دوحه با ۶۰ نفر و پرواز نجف با ۲۴۰ مسافر همزمان با هم به زمین نشستند و همکاران ما مدارک سلامت آنان را بررسی کردند که از ۳۰۰ مسافر فقط یک نفر نیاز به تست پی.سی.آر داشته است.
دکتر قلیان ادامه داد: بنابراین صف ایجاد شده مربوط به کنترلهای بهداشتی نیست چرا که همکاران ما فقط با تلویزیون تب سنجی و کارت تست کرونای مسافران را بررسی می کنند و این امر زمان زیاد نیاز ندارد.

براساس گزارش های دریافت شده تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در استان خراسان رضوی بطور نگران‌کننده‌ در حال افزایش است و شمار آنان به بیش از ۶۶۰ نفر در روز افزایش یافته است.
هم اکنون ۱۳ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، ۱۰ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۱۰ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۹۲ هزار و ۶۷۱ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۵۸ نفر بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد جان باختگان این بیماری در کشور به ۹۳ هزار و ۸۶ نفر رسیده است.

همچنین تاکنون سه میلیون و ۴۹۲ هزار و ۴۶۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

"پاندمی کرونا" در جهان ۲۰۱ میلیون و ۸۷۴ هزار و ۳۳۵ نفر را بیمار کرده و جان چهار میلیون و ۲۸۴ هزار و ۳۸۷ نفر را در ۹۷۸ کشور گرفته است. ۱۸۱ میلیون و ۶۰۴  هزار و ۲۶۰ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان نیز درمان شده‌اند.
در این میان آمریکا با ۳۶ میلیون و ۳۰۱ هزار ۷۴۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۶۳۱ هزار و ۸۷۹ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است و پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.
ایران بر اساس آخرین آمارهای رسمی جایگاه دوازدهم را از نظر تعداد مبتلایان به کرونا در جهان دارد.