به گزارش روز شنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مسعود شکوهی افزود: وزارت آموزش و پرورش با استفاده از کارآمدترین مشاوران متخصص برای انتخاب آگاهانه و آزادانه در این امر به یاری داوطلبان آمده است.
وی درباره کیفیت خدماتی که در این پایگاه ها ارائه می شود، افزود: داوطلبان از رفتن به مراکز انتخاب رشته غیرتخصصی و پرداخت هزینه های بالا پرهیز کنند.
شکوهی اظهار داشت: مشاوران مراکز آموزش و پرورش ضمن صدور انتخاب رشته به صورت نرم افزاری به ارائه خدمات مشاوره حضوری و تلفنی نیز خواهند پرداخت.
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی، از داوطلبان و خانواده آنان خواست ضمن حفظ آرامش خود، با مشورت مشاوران متخصص و در نظر گرفتن تمامی جوانب شخصی و محیطی رشته هایی را انتخاب کنند که متناسب با ویژگی های شخصیتی، علاقه، توانایی، ارزشهای فردی و آینده شغلی روشن باشد.
نتایج اولیه آزمون سراسری ۱۴۰۰ به صورت کارنامه یکشنبه ۱۰ مردادماه ۱۴۰۰ در سایت سازمان سنجش قرار گرفت و یک میلیون و ۸۲ هزار و ۹۰۰ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند. با احتساب پذیرش با آزمون و بی آزمون سال ۱۴۰۰، تعداد یک میلیون و ۹۰ هزار نفر پذیرفته می شوند.
یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۷۰۸ نفر در این آزمون ثبت نام کردند. تعداد یک میلیون و ۳۶۹ هزار و ۴۱۶ نفر داوطلب در چند گروه بودند. یک میلیون و ۱۸۴ هزار و ۱۳۰ نفر داوطلب حاضر در جلسه آزمون بودند و تعداد مجازین به انتخاب رشته یک میلیون و ۸۲ هزار و ۹۰۰ نفر است.
آزمون عمومی و اختصاصی هر یک از گروههای آزمایشی کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ در تاریخ ۹ تا ۱۲ تیرماه ۱۴۰۰ در ۴۱۴ شهرستان و بخش مختلف کشور و ۳ هزار و ۵۲۲ حوزه امتحانی و ۱۱ کشور خارجی با رقابت یک میلیون و ۱۱۱ هزار و ۸۱۸ نفر داوطلب برگزار شد.