اهواز - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به پذیرش بیماران کرونایی در ۴۰ بیمارستان خوزستان گفت: روند مراجعه به مراکز درمانی این استان همچنان افزایشی است.

به گزارش ایرنا دکتر فرهاد ابول نژادیان روز شنبه در نشست ستاد کرونا خوزستان به بستری ۴۲۲ بیمار کرونایی در مراکز درمانی خوزستان طی یک روز اشاره کرد و افزود: بار مراجعه افراد با علائم کرونا به مراکز بهداشتی و بیمارستان‌های خوزستان افزایشی است که امیدواریم با همکاری مردم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی پیک جدید بیماری را مهار کنیم.

وی افزود: در نشستی که با روسای بیمارستان‌های نظامی و خصوصی داشتیم قرار شد از امروز بیمارستان‌های فاطمه الزهرا(س)، شهید منفرد نیاکی و ۲ بخش آی سی یو بیمارستان بقایی در اهواز در اختیار بیماران کرونایی قرار گیرند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: همچنین بیمارستان های خصوصی در خوزستان متعهد شدند ۱۰۰ تخت بیمارستانی را در اختیار بیماران کرونایی قرار داده و ملزم به راه‌اندازی اورژانس تنفسی و مرکز رمدسیویر سرپایی شدند  تا از امروز به ارائه خدمات بپردازند. بیمارستان های خصوصی در استان خوزستان متعهد شدند بخش سی تی اسکن آنها تا ساعت ۲ بامداد به بیماران کرونایی خدمت رسانی کند.

وی افزود: تاکنون ۹۰۰ هزار دز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده است و روزانه ۳۰ تا ۳۵ هزار نفر در این استان واکسینه می‌شوند. در هفته جاری واکسیناسیون معلمان، اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، پرسنل پلیس راهور و بانک های خوزستان نیز انجام خواهد شد.

ابول نژادیان گفت: در هفته منتهی به ۱۵ مردادماه نسبت به هفته قبل موارد بیماری و بستری در خوزستان به ترتیب ۷۱ و ۵۹ درصد افزایش یافت همچنین موارد فوت ۷۷ درصد افزایش یافته است لذا مردم باید بیماری را جدی بگیرند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ظرفیت بیمارستان های رازی، امیرالمومنین و نفت اهواز تکمیل است همچنین بیمارستان های امام خمینی، گلستان و سینا کار پذیرش را انجام می دهند. بیمارستان های فاطمه الزهرا و شهید منفرد نیاکی از این هفته وارد چرخه پذیرش می شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه بیمارستان های استان خوزستان نیاز به دستگاه های اکسیژن ساز دارند افزود: اگرچه در حال حاضر تانکرهای اکسیژن در چند بیمارستان برقرار شده اما نیاز بیشتری به اکسیژن داریم. خوشبختانه شرکت فولاد خوزستان همکاری خوبی در این زمینه داشته و اکسیژن مورد نیاز بیمارستان رازی را به صورت رایگان تامین می کند.

ابول نژادیان گفت: با توجه به روند بیماری و میزان بستری های استان درخواست داریم که ۲ هزار کپسول اکسیژن برای بیمارستان های استان خوزستان تامین شود تا از این لحاظ با مشکل مواجه نشویم. 

وی افزود: متاسفانه تعهد لازم در خصوص تامین سرنگ از سوی برخی ارگان ها انجام نشده که انتظار داریم این امر محقق شود. در حال حاضر شرکت فولاد و گاز خوزستان به ترتیب ۲۰۰ و ۱۰۰ هزار سرنگ برای دانشگاه علوم پزشکی اهواز تامین کرده اند اما این میزان کافی نیست.

رییس دانشکاه علوم پزشکی اهواز گفت: معمولا در هر موج، روند افزایش بیماری تا چهار هفته ادامه دارد که باید هوشیارتر باشیم‌ و رعایت پروتکل ها را در دستور کار قرار دهیم.

وی افزود: درصد کشندگی در موج جدید بیماری ۰.۸ درصد است در حالی که در موج قبلی ۱۳.۲ درصد بود که این موضوع نشان از تاثیر واکسیناسیون دارد.

ابول نژادیان گفت: نیاز به خودروهای یخچال دار برای حمل واکسن داریم همچنین انتظار داریم نیروی انتظامی و یگان های ارتش مستقر در خوزستان هر کدام یک مرکز تجمیعی واکسیناسیون راه اندازی کنند.

در حال حاضر ۱۷ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، پنج شهرستان نارنجی و پنج شهرستان زرد کرونایی هستند.