به گزارش ایرنا حجت الاسلام علی مصطفوینیا روز شنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم سیستان و بلوچستان اظهارداشت: ما با این پدیده در دادخواستهای حقوقی و شکایتهای که وجود دارد مواجهایم که فرزندان زنانی که علیه آنان خشونت میشود چه گرفتاریهایی در جامعه دارند.
وی افزود: ما در درجه اول باید انرژی، هدف و توانمندیمان را برای پیشگیری از خشونت قرار دهیم و پیشنهادها و برنامههایی برای این موضوع به صورت مشخص بیان و تعیین کنیم.
رییس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: ما باید جلوی خشونت علیه زنان را بگیریم به نظر میرسد که برای پیشگیری از این خشونت علیه زنان اولین راهکار محله محور بوده بلاخره این آقا و خانمی که در یک محله زندگی کردند بزرگی و طایفهای دارند که از این ظرفیت خیلی کم استفاده شده است.
وی ادامه داد: در راستای رویکرد محله محور بودن در پروندههای طلاق به دوستان سفارش کردیم و تاکید قانونگذار است که به داور ارجاع شود همچنین در طلاقهای توافقی به بهزیستی مراجعه کنند چون اگر مشاوره گرفتیم و کار به جاهای باریک کشیده نشود خسارت کمتر خواهد بود.
حجت الاسلام مصطفوینیا تاکید کرد: ما اگر برای پیشگیری محلهمحور و طایفهمحور باشیم خیلی موثر و کمک کننده در حل مشکلات خشونت علیه زنان خواهد کرد ولی وقتی که موضوع را رها کنیم خسارت و آسیب خواهد بود.
وی بیان کرد: موضوع دیگری که در پیشگیری از خشونت علیه زنان دارای تاثیر بوده بحث ثبت ازدواجهاست زیرا تعداد زیادی پرونده داریم که بعد از مدتها اقدام به ثبت واقعی طلاق و ازدواج میکنند این یعنی چی ؟ بالاخره ما در یک مملکت زندگی میکنیم که قانون در رابطه با این مساله اعلام موضوع کرده است.
رییس کل دادگستری سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از پیشگیریهای خشونت علیه زنان این است که شخصی که این خشونت را انجام میدهد در هر جایگاه و رتبهای که قرار دارد در اداره و جایگاهش از نظر دیگران منفور باشد در این صورت موضوع پیشگیری بسیار موفق خواهد بود.