شهرکرد - ایرنا- مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بسیاری از گفتمان‌های انقلاب اسلامی می‌تواند در خبرگزاری‌ها برگزار شود، تصریح کرد: این اقدام علاوه بر قوت بخشیدن به وجه گفتمان، جنبه اجتماعی شدن آن را نیز به واسطه انتشار محقق می‌کند.

حجت‌الاسلام مهدی طاهری روز شنبه در دیدار از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز چهارمحال و بختیاری به  مناسبت روز خبرنگار تصریح کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان این آمادگی را دارد تا با همکاری خبرگزاری‌ها، نشست‌ها و میزگردهایی را با هدف تببین گفتمان‌های انقلاب اسلامی همچون مردم‌سالاری دینی برگزار کند. 

وی با بیان اینکه انتقال اندیشه به اجتماع با استفاده از ۲ ابزار بیان و قلم صورت می‌گیرد، تصریح کرد: زمانی که اندیشمند، نظرات و تفکرات خود به زبان می‌آورد و خبرنگاران آن را نوشته و منتشر می‌کنند در حقیقت بیان وی را نشر داده و همگان را از آن بهره‌مند می‌کنند.

طاهری برقراری ارتباط میان اجتماع و اندیشه را از خصوصیت بیان و گفتار دانست و گفت: قلم به عنوان یکی دیگر از ابزارهای انتقال اندیشه دارای ویژگی خاصی است و به گونه‌ای که بیان را به تاریخ می‌کشاند و ارتباطی فراتر از اندیشه و اجتماع را رقم می‌زند.

وی ادامه داد: بیان شهید مطهری به عنوان فردی اندیشمند در میان جامعه دوران حیاتش نشر یافته است اما به واسطه تسلط ایشان بر قلم، اندیشه‌ها و تفکراتشان نیز به یادگار نیز مانده و به نوعی در تاریخ امتداد یافته است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به رسالت خبرگزاری‌ها و اهالی رسانه در امتداد اندیشه‌ها و پیوند تفکرات با تاریخ اظهار داشت: قضاوت جامعه درباره این نوع انتقال و پیوند نیز مهم است و باید دانست که مردم به دنبال آن هستند که بدانند تا چه اندازه دغدغه‌های آنان در متن خبرها دیده شده است.

وی یادآور شد: تنها نمی‌توان به بیان دغدغه‌های نظام بسنده کرد و باید این اتفاق از میان جامعه و اقشار مردم نیز شکل بگیرد و در این مورد نیز نباید عده‌ای مطالبات مردم را ابزار قرار داده و برای نیل به اهداف خود آن را دنبال کنند.

طاهری از تبیین و توجیه به عنوان ۲ کفه ترازوی ارزیابی و قضاوت مردم درباره عملکرد خبرگزاری‌ها و اهالی رسانه یاد کرد و افزود: اگر مردم ببینند که در این عملکرد تا چه میزان تبیین و روشنگری انجام می‌شود و بیان لِلنّاس وجود دارد به یک گونه قضاوت می‌کنند و اگر مشاهده کنند که یک دروغ به چه شیوه‌ای توجیه و تکرار می‌شود به‌گونه‌ای دیگر عملکرد رسانه را ارزیابی خواهند کرد.

وی تصریح کرد: آنچه کفه قضاوت درباره یک خبر را سنگین‌تر می‌کند آن است که علاوه بر ایجاد ارتباط صحیح میان اندیشه و اجتماع، بتواند در تثبیت و ماندگاری اندیشه اثرگذار باشد چرا که در صورت پیوند اندیشه با تاریخ از طریق خبر، امکان پیگیری آن در طول زمان نیز فراهم می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) نیز اشاره کرد و گفت: این خبرگزاری به معنای عام خبرگزاری دولت و نظام است و پایه جمهوریت و اسلامی بودن از ویژگی‌هایی است که می‌توان برای آن بیان کرد.

طاهری افزود: این خبرگزاری در بخش بین‌الملل یک مرجع به‌ حساب می‌آید و از نظر مسائل داخلی نیز شمولیت بیشتری در مقایسه با دیگر خبرگزاری‌ها دارد به طوری که همه جریان‌ها می‌توانند به عنوان یک محل رجوع و یک منبع مستند از آن بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه برخی رسانه‌ها منسوب به طیف سیاسی خاص یا جریان‌های ویژه و یا نخبگانی هستند، تصریح کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) توانسته است عمومیتی فراتر داشته باشند و همه مراجعه‌کنندگان را در بر بگیرد و اگر قواعد به درستی در انتقال اخبار به کار گرفته شود این خبرگزاری می‌تواند از برترین‌های خبری در کشور باشد.

به گزارش ایرنا، در هفدهم مرداد ۱۳۷۷، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی، به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزار شریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید. به همین مناسبت، شورای فرهنگ عمومی، هفدهم مرداد هر سال را به عنوان «روز خبرنگار» نام‌گذاری کرده است.