حجت الاسلام سید محمدآقا میری روز شنبه در بازدید از سازمان بهشت زهرا (س) تهران اظهار داشت: مدیریت و کارکنان سازمان بهشت زهرا (س) از همان ابتدای شروع بحران کرونا با روحیه جهادی در شرایطی که همه جا صحبت از دوری و حفظ فاصله از بیماران مبتلا به کرونا بود با تمام وجود این بحران را مدیریت کردند و امر تطهیر و تکفین را انجام دادند.
وی افزود: فتوای مقام معظم رهبری در همان ابتدای بحران باعث شد تا برای اولین بار تطهیر متوفیان کرونایی در کشور صورت بگیرد و با همت و ایثارگری کارکنان سازمان بهشت زهرا (س) و نیروهای جهادی بود که اجرای حداکثری فتوای مقام معظم رهبری در مورد تغسیل متوفیان کرونایی در سازمان بهشت زهرا (س) انجام شد.
آقامیری ضمن مقایسه مصداق روایتی قدسی در مورد خلوص اعمال و سنجش اعمال در پیشگاه خداوند متعال با کار و خدمت پرسنل سازمان بهشت زهرا (س) گفت: در بحران کرونا بسیاری در حوزه های مختلف برای مقابله با این ویروس در تلاش هستند، اما جهاد و همت این افراد قابل مقایسه با هیچ کجا نیست و بهشت زهرا(س) در کنار کادر درمان در نوک پیکان مبارزه با این ویروس منحوس قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: ما حسرت می خوریم از اینکه نمی توانیم در کنار شما خدمت کنیم شما در فضایی قرار گرفته اید که جایگاه مقدس و با ارزشی است و کسانی که از خارج مجموعه بهشت زهرا (س) به خدمات شما نگاه می کنند از بزرگی و عظمت کاری که شما انجام می دهید آگاه می شوند.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) و شهردار حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) نیز در این دیدار گفت: سازمان متبوعش از ابتدای اسفند ۱۳۹۸ بیش از ۵۲۵ روز است که وارد بحران غیر قابل تصور و بی سابقه ای به نام کرونا شده است
سعید خال اظهار داشت: همکاران ما از همان ساعات اولیه در کنار مردم داغدار حضور داشتند و در شرایطی که در بسیاری از کشور های پیشرفته جهان دفن اموات کرونایی به یک مشکل و چالش بزرگ مدیریتی تبدیل شده بود اما به حول و قوه پروردگار و با تلاش همکاران ما تا این ساعت تمام متوفیان کرونایی شهر تهران با تکریم رتق و فتق شده اند.
وی افزود: کارکنان بهشت زهرا (س) هم قسم شده اند که تا آخرین توان در کنار خانواده های داغدار باقی بمانند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران پس از مراسم تجدید میثاق و ادای احترام به حضرت امام خمینی(ره) برای نخستین بازدید از مجموعه های شهرداری تهران به سازمان بهشت زهرا(س) و سالن های تطهیر رفت و از خدمات پرسنل این سازمان در بحران کرونا قدردانی کرد.
به گزارش ایرنا، بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران و جهان به لحاظ تجهیزات و مراجعه کننده است که در جنوب تهران واقع شده است که فعالیت رسمی این آرامستان در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز شد.
آرامستان بهشت زهرا (س) ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت اما در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی (فاز ۲) به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی (فاز۳) به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.
بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار جسد را در خود جای داده است.