تهران- ایرنا- شناگر آمریکایی صاحب بیشترین مدال طلای المپیک توکیو شد و شناگر استرالیایی، بیشترین تعداد مدال را به خود اختصاص داد.

به گزارش ایرنا، المپیک توکیو هم با تمام فراز و نشیب‌هایش به اتمام رسید و ۱۰۸۰ مدال بین ورزشکاران کشورهای مختلف توزیع شد که در این میان کاروان ورزشی آمریکا رتبه نخست را به خود اختصاص داد.

ورزشکارانی هم در این بین بودند که توانستند در المپیک توکیو درخشش ویژه‌ای داشته و عملکرد خیره‌کننده‌ای را بر جای بگذارند. در این گزارش به سراغ نفراتی رفته‌ایم که بیشترین مدال‌ها را کسب کردند.

کائیلیب دِرِسِل، شناگر ۲۴ ساله آمریکایی موفق شد در این دوره از مسابقات به تنهایی پنج مدال طلا را به خود اختصاص دهد و بیشترین مدال طلای المپیک در این دوره را به دست بیاورد. این ورزشکار مستعد ایالات متحده اگر به تنهایی در المپیک شرکت می‌کرد با این پنج مدال طلا در رده هفدهم جدول توزیع مدال‌ها قرار می گرفت.

اِما مک‌کئون، شناگر ۲۷ ساله استرالیایی دیگر تاریخ‌ساز المپیک ۲۰۲۱ بود. وی موفق شد بیشترین مدال را در مجموع به دست بیاورد و هفت گردن‌آویز را به خود اختصاص دهد. مک‌کئون صاحب چهار مدال طلا و سه مدال برنز شد. وی ۱۵ درصد مدال‌های کاروان ورزشی استرالیا را به خود اختصاص داد و به اندازه کاروان ورزشی ایران صاحب مدال شد و البته طلاهای بیشتری را به دست آورد.

کایلی مک‌کئون یک شناگر دیگر استرالیایی در بخش زنان بود که موفق شد در المپیک توکیو بدرخشد. وی نیز سه طلا و یک برنز را به دست آورد. به جز این شناگر استرالیایی سان آن(کره جنوبی-تیروکمان)، لیسا کارینگتون(نیوزلند-قایقرانی) و الین تامپسون(جامائیکا-دوومیدانی) سه ورزشکار دیگری بودند که در ژاپن سه مدال طلا را از آن خود کردند.

در مجموع ۱۸۰ ورزشکار در این دوره از مسابقات صاحب حداقل ۲ مدال شدند و برای کشورهایشان تاریخ‌سازی کردند. در این میان لیلی کینگ(شنا-آمریکا)، کیلی ماسه(کانادا-شنا) و رگان اسمیت(شنا-آمریکا) سه ورزشکار خانمی بودند که در المپیک سه مدال گرفتند اما هیچ یک از این مدال‌ها طلا نبود.