شهرری - ایرنا - رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ری گفت: صحن سلامت باهدف ارائه خدمات درمانی و پزشکی در آستان مقدس امامزاده عبدالله به مساحت ۲هزار متر و با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد در حال آماده سازی است که حداکثر تا دهه فجر آماده خواهد شد.

حجت الاسلام سید محمد سیدی شامگاه یکشنبه در آیین تجلیل از خبرنگاران اظهار داشت: بسیار از اعضای کادر درمان اعلام آمادگی کردند تا به کمک مردم بیایند تا در این صحن در درمان مراجعان به صورت داوطلب و رایگان خدمات بدهند.
وی افزود: همچنین در تلاشیم با اجرای برنامه هدفمند، هزینه های دارویی در این مکان را به صورت رایگان از اوقاف تامین کنیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: با شعار شمیم خدمت کار عمرانی در امامزاده ها رو آغاز کردیم و حیاط های امام زادگان را با مرمت و عمران در اختیار زنان سرپرست خانوار و کار آفرینان قرار دادیم، تا بتوانند تولیدات خود را در آنجا عرضه کنند. 

سیدی ادامه داد: در حوزه موقوفات چند برنامه اساسی صورت گرفته از جمله احیای موقوفات، احداث بزرگترین مجموعه درمانی سرطان چشم در شهرری، امضای تفاهم نامه احداث بیمارستان تخصصی کودکان، احداث شهر خودرو در جنوب تهران در زمینی به مساحت ۳٠هزار متر مربع با ۱۷٠هزار متر بنای اداری و تجاری که بالغ بر ۳٠هزار اشتغال ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه صحن سلامت در آستان شیخ صدوق نیز در دستور کار است، اضافه کرد: مقدمات احداث بزرگترین مرکز تخصصی سرطان چشم در خاور میانه به زودی در شهرری و در محدوده بلوار ایرانیت کلنگ زده خواهد شد.

این مسئول ادامه داد: تفاهم نامه ای با مسئولان و ادارات مربوطه در خصوص احداث تخصصی ترین بیمارستان کودکان در زمین خالی محدوده خیابان مترو شهرری انجام شده که به زودی مقدمات اجرایی آن انجام خواهد گرفت.

رییس اداره اوقاف شهرستان ری یادآور شد: یکی دیگر از برنامه های اوقاف، ایجاد بزرگترین مرکز خرید و فروش خودرو با عنوان شهر خودرو و با تمام خدمات خودرویی همچون: تعویض پلاک، معاینه فنی، دفترخانه نقل و انتقال در زمینی به مساحت ۳۰هزار متر در ضلع جنوبی اتوبان آزادگان به همراه ۱۷۰ هزار متر موقعیت تجاری برای مرتفع شدن تمامی نیازمندی های خودرویی شهروندان ری و جنوب تهران با ایجاد ۳۰ هزار نیروی اشتغال در دستور کار است.

وی با اشاره به خدمات اداره اوقاف  شهرستان ری در دوران کرونا گفت: در حرکتی منسجم نقاط و مراکز آسیب پذیر جامعه به لحاظ کرونا شناسایی و بانک اطلاعاتی در این زمینه تشکیل شد و با محور قرار دادن امام زادگان کمک ها و بسته های معیشتی را برای گروههای هدف توزیع کردیم.

سیدی افزود: موقوفه و رقبه هایی داریم که از محل درآمد آنها برای بیمارستان فیروزآبادی که نیز وقفی است هزینه می کنیم و با معرفی بیماران از سوی این بیمارستان بخشی از هزینه های درمان شهروندان را از این محل پرداخت می کنیم.

وی تاکید کرد: احیا و بهره وری مطلوب موقوفات از برنامه های اولویت دار و اساسی اداره اوقاف شهرستان ری است و مکانهای بلااستفاده و مخروبه ها را در بقاع متبرکه به محلی برای اشتغال زنان سرپرست خانوار و زنان کار آفرین تبدیل کرده ایم.

در پایان این نشست از خبرنگاران شهرستان ری تجلیل شد.

به گزارش ایرنا، اداره اوقاف شهرستان ری ۴۸۵ موقوفه با ۱۰ هزار و ۳۴۸ رقبات (املاک و مستغلات موقوفه‌ها) دارد که درآمدهای حاصل از آنها براساس نیت‌های افراد وقف کننده صرف امور عام المنفه می‌شود.

شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی درحدود یک میلیون نفر در جنوب پایتخت واقع شد.