به گزارش روز دوشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از پایگاه اینترنتی نیوز مدیکال، این آنزیم که به عنوان ExoN شناخته می شود، یک آنزیم تصحیح کننده است که نوکلئوزیدهای اشتباه را از اسید ریبونوکلئیک (RNA) که ماده ژنتیکی SARS-CoV-۲ است ، حذف می کند و موجب اطمینان از تکرار ژنوم ویروسی می شود.
معرفی نوکلئوزیدها برای مهار آنزیم RdRp یک مکانیسم مهم برای داروهای ضد ویروسی مانند رمدسیویر است. با این حال ، وجود ExoN این داروها را بی فایده می کند.
بنابراین، درک ساختار ExoN می تواند به شناسایی یا کمک به توسعه مولکول های بازدارنده کمک کند تا در نهایت فرآیندهای ابداع دارو برای درمان کرونا تسریع شود.
تا امروز هیچ داروی ضد ویروسی موثری در برابر SARS-CoV-۲ وجود ندارد. با این حال، مجموعه تکرار/رونویسی (RTC) به همراه هسته RdRp و سایر پروتئین های غیر ساختاری (nsps)، یک هدف امیدوار کننده در زمینه ساخت این داروها به شمار می روند.
آنالوگ های نوکلئوتیدی مانند رمدسیویر، نوکلئوتید اشتباه را در ژنوم SARS-CoV-۲ وارد می کنند تا تکرار را متوقف کنند. با این حال، این رویداد را می توان با فعالیت تصحیح ExoN نجات داد.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید-۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفند ۹۸ همه گیری جهانی این ویروس را اعلام کرد.
جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هند و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماریزایی و مرگ و میر آن شده، نگرانیهای جدیدی را در جهان به وجود آورده است.