به گزارش ایرنا، نشست هم اندیشی کارشناسان حوزه معماری و شهرسازی پایگاه منظر فرهنگی هورامان با اساتید گروه معماری و انرژی دانشگاه کردستان برگزار شد.
مدیر پایگاه منظر فرهنگی هورامان در این خصوص اظهار داشت: استفاده از منابع پژوهشی پایگاه هورامان و دانشگاه کردستان در جهت تولید مقالات کاربردی و اثربخش توسط پژوهشگران و بسترسازی برای تعیین پایان نامههای دانشجویی با محوریت هورامان باید مورد توجه قرار گیرد.
پویا طالبنیا افزود: با تشکیل کمیتهای مشترک، ضوابط و دستورالعملهای اجرایی در حوزه معماری هورامان مورد ارزیابی اساتید دانشگاه کردستان قرار میگیرد.
وی یادآور شد: برنامهریزی برای برگزاری سمینارهای منطقهای، انتشار یک ویژهنامه پژوهشی و استفاده از ظرفیت حوزه بین الملل دانشگاه کردستان از دیگر اقداماتی است که با حضور اساتید دانشگاه کردستان در دفتر پایگاه منظر فرهنگی هورامان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است.
طرح دوستی با کتاب توسط جوانان هلال احمر اجرا شد
مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان اظهار داشت: طرح دوستی با کتاب، طرحی است که توسط جوانان هلال احمر کردستان با همکاری کتابخانه عمومی شهر سنندج به مرحله اجرا در آمده است و به زودی در کل شهرستانهای استان اجرایی میشود.
پیام جلالی به اهمیت امر کتابخوانی اشاره کرد و گفت: با توجه به این که عموم مردم در این مدت، زمان بیشتری را در خانههای خود هستند و فرصت بیشتری برای مطالعه کتاب فراهم شده است، جوانان هلال احمر از این فرصت مناسب استفاده بهینه کردهاند.
وی ادامه داد: بر اساس این طرح دورههای کتاب خوانی، خلاصه سازی کتاب، نقد و بررسی کتاب و برگزاری مسابقات کتابخوانی توسط جوانان هلال احمر کردستان صورت میگیرد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان ابراز امیدواری کرد که با همکاری بیشتر اداره کل کتابخانههای استان بتوان اعضای جوانان هلال احمر را بیشتر به سمت کتابخوانی سوق داد.
آغاز پروژه تکمیلی مرمت بنای تاریخی حمام حاجی صالح سقز
رییس ادارە میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سقز گفت: در راستای انجام برنامه مرمتی تکمیلی حمام حاجی صالح سقز، عملیات مرمتی در این بنای تاریخی از محل اعتبارات استانی تخصیص یافته به مرمت بناهای تاریخی این شهرستان آغاز شده است.
صلاح نصراللهی افزود: بر اساس اولویتبندیهای کاری حفاظتی مقرر شده است تا کارهای مرمتی از جمله، بازسازی و احیای اندودهای داخلی بنا، تکمیل کانال دفع رطوبت دیوار ضلع غربی، ایجاد کانال دفع رطوبت در بخشی از دیوار ضلع شمالی انجام شود.
وی ادامه داد: اصلاح نوگیرهای پشت بام، عایق بندی، شیب بندی و اندود سیمانی مجدد پشت بام حمام، اصلاح ناودانیهای پشت بام، بازسازی دیوارهای آسیب دیده ضلع شمالی بنا از دیگر بخشهای مرمتی در این فصل است.
رییس ادارە میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سقز یادآور شد: حمام حاجی صالح از جمله بناهای تاریخی شاخص سقز متعلق به دوره قاجار است که این اثر در خیابان فخر رازی این شهر واقع شده و به شماره ۲۸۳۰ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
استان کردستان طبق سرشماری سال ۹۵ یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد که در ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ روستا زندگی میکنند.