زاهدان- ایرنا- معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هیچ مانعی برای مطالبه‌گری وجود ندارد و ضرورت دارد تا امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی احیا شود.

به گزارش ایرنا ابوذر کوثری شامگاه دوشنبه در نشست مشترک با دبیر و معاونان ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان اظهارداشت: احیای امر به معروف و نهی از منکر نباید به یک‌محدوده، زمینه و دستگاه خاص محدود شود بلکه باید در حوزه‌های مختلف ورود شود تا فریضتین به درستی تبیین و نهادینه شود.
وی افزود: سیستان و بلوچستان دارای شرایطی خاصی است و بر این اساس باید برنامه‌های محرم و دهه احیای امر به معروف و نهی از منکر به صورت عام و خاص در نظر گرفته و عملکرد گذشته نیز بررسی و آسیب‌شناسی شود تا در آینده شاهد تقویت کارها باشیم. 
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: همه مردم و مسوولان باید شیوه‌های امر به معروف و نهی از منکر را آموزش ببینند که در همین راستا با مشارکت ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ششمین روز از دهه احیا نشستی به صورت برخط و در بستر اینترنت با موضوع "نقدپذیری، تعالی و توسعه اخلاق" ویژه مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار خواهد شد. 
وی با تقدیر از عملکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر و تدوین برنامه‌های جامع و کامل در این دهه ادامه داد: استانداری نیز این آمادگی را دارد تا در حد توان در برنامه‌های مختلف با این ستاد همکاری لازم را داشته باشد. 

استفاده از تجارب مدیران فعلی در دستور کار دولت جدید باشد
دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر سیستان سیستان بلوچستان نیز ضمن تاکید بر مشارکت همگانی در نهادینه‌سازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و  اشاره به آغاز کار دولت سیزدهم گفت: هنر دولت جدید این است که از تجارب و تلاش‌های صورت گرفته مدیران فعلی نهادها و دستگاه‌ها بهره‌گیری کند.
محسن اکبری افزود: نگاه بلند و مثبت رییس جمهوری منتخب قابل ستایش است چرا که آیت الله رئیسی از فعال‌سازی گشت ارشاد برای مدیران سخن به میان آورده و همه مکلف هستند تا با نظارت مردمی خود، مدیران را زیر ذره‌بین قرار دهند تا خدای ناکرده فردی خواسته یا ناخواسته از مسیر اصلی منحرف نشود.
وی تاکید کرد: نگاه ما در حوزه امر به معروف ونهی از منکر همگانی است و باید در اولویت کار عموم قرار گیرد اما متاسفانه در کشور کمتر به اجرای فریضتین پرداخته و به تعبیر مقام معظم رهبری این دو فریضه به فراموشی سپرده شده و باید این روند تغییر کند.

دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر سیستان سیستان بلوچستان تصریح کرد: فسادهای اخلاقی، اقتصادی و بی‌عدالتی در جامعه نشان از فراموش‌سازی امر به معروف و نهی از منکر بوده و این درحالیست که ۱۶۰ آیه قرآن کریم، ۹۰۰ حدیث و اصل هشت قانون اساسی به فریضتین مرتبط است.
وی به برنامه‌های دهه احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اشاره کرد و گفت: برگزاری شورای استانی امر به معروف و نهی از منکر به همراه ارتباط ویدئو کنفرانسی با ستادهای شهرستانی، رونمایی از طرح شوراهای امر به معروف و نهی از منکر طوایف استان، بهره گیری از ظرفیت واعظان و مداحان در ترویج فریضتین، تجلیل از رسانه ها و فعالان شیعه و سنی این حوزه، جلسه برخط با مدیران کل از جمله برنامه های دهه احیاء امر به معروف و نهی از منکر بوده که در مجموع شامل ۳۵برنامه محوری است.
اکبری خاطر نشان کرد: در حوزه مطالبه گری وضعیت سیستان و بلوچستان نسبت به سایر نقاط کشور ضعیف است البته در شمال استان نسبت به سایر نقاط این خطه پهناور قدری مطلوب تر است که باید به طور متوازن رشد کند.
وی با تاکید بر گسترش روند مطالبه‌گری صحیح در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: مطالبه‌گری باید توسط مردم و شهروندان خیرخواه انجام شود و نباید بگذاریم جریان های مغرض و معارض که دلسوز این مردم نیستند خود را حامی و مطالبه‌گر جلوه داده و با اغفال شهروندان به دنبال اهداف شوم غربی‌ها باشند.