فرهاد میرزایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مهرواره از مجموع ۲۸۰ اثری که به دبیر کانون ارسال شده بود، آثار مراکز یاد شده جزء ۴۲ اثر برگزیده اعلام شدند.
وی اضافه کرد: طی سال گذشته دوره آموزشی توجیهی و کاربردی نمایش عروسکی و کارکرد آن در توانبخشی افراد دارای معلولیت ویژه مربیان و مسوولین فنی مراکز روزانه و شبانه تحت نظارت بهزیستی در دو مرحله ی مقدماتی و پیشرفته هر مرحله ۴۰ ساعت و در مجموع ۸۰ ساعت و به مدت ۱۰ روز برگزار شد.
این مسوول ادامه داد: این برنامه با هدف توسعه و تقویت اتاق هنر درمانی در ۲۲ مرکز توانبخشی اعم از روزانه و شبانه روزی و استفاده از آن در توانمندسازی افراد دارای معلولیت در مراکز توانبخشی تحت نظارت بهزیستی برگزار شد.
به گفته وی، علاوه بر برگزاری دوره های آموزشی، مطابق با تمهیدات در نظر گرفته شده به منظور تقویت و حمایت از اقدامات هنری ویژه معلولین و نحوه بکارگیری هدفمند این تکنیک ها با تاکید بر جنبه های درمانی آن در مراکز توانبخشی کمک هزینه ای جهت تجهیز اتاق هنر به مراکز توانبخشی پرداخت شده است.
معاون توانبخشی بهزیستی با بیان اینکه نمایش درمانی به عنوان یک روش درمان غیردارویی نقش موثری در ارتقا و بهبود سلامت فیزیکی، روانی، اجتماعی، اقتصادی ومعنوی افراد و ازجمله معلولین دارد، خاطرنشان کرد: بهبود تعاملات میان فردی و اجتماعی، تعلیم و تربیت و بالا بردن سطح یادگیری، افزایش توانایی های فیزیکی و تقویت مهارت های حرکتی- ذهنی و نیزاستقلال افراد کم توان ذهنی از جمله مواردی هستند که با استفاده از کاربرد هنر ایجاد میشوند.