پرویز رمضانی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: ۴۸ میلیارد تومان از این میزان اعتبار مربوط به بدهی سال گذشته و ۳۴ میلیارد تومان نیز مربوط به هزینههای درمانی سال جاری تاکنون است.
وی بیان کرد: براین اساس همه سندهای بخش سرپایی مطبها و داروخانههای طرف قرارداد بیمه سلامت مربوط به تیرماه امسال که به صورت الکترونیکی دریافت کردیم، پرداخت شد.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر درباره سندهای بیمارستانی اظهارداشت: همچنین سندهای بخش بستری بیمارستانهای این استان نیز تا مقطع زمانی که سندها تحویل شدهاست، تامین اعتبار شده و آنچه باقی مانده به دلیل ارائه نشدن سندها از سوی بیمارستانها است.
رمضانی اضافه کرد: همچنین امسال پنج میلیارد تومان اعتبار تاکنون بابت هزینه داروی رمدسیویر به عنوان هزینه درمانی بیمه شدههایی که از این دارو استفاده کردهاند به داروخانهها و بیمارستانها پرداخت شده است.
وی درباره تمدید اعتبار صندوقهای بیمه سلامت همگانی و روستایی بیمه شدگان گفت: با توجه به اینکه تمدید اعتبار بیمه سلامت به صورت سیستمی و متمرکز انجام نخواهد شد، بیمه شدگان این ۲ صندوق میتوانند از طریق ورود به سامانه نسبت به تمدید اعتبار بیمه خود و اصلاح برخی اطلاعات سامانه از جمله شماره تلفن همراه اقدام کنند.
رمضانی اضافه کرد: بیمه شدگان صندوقهای روستایی و همگانی بیمه سلامت استان بوشهر تا پایان شهریور ماه و قبل از پایان اعتبار بیمه خود نسبت به تمدید آن از طریق سامانه و بدون مراجعه به دفاتر پیشخوان و ادارههای بیمه سلامت اقدام کنند.
وی با اشاره به استفاده از نسخه نویسی الکترونیکی در ۱۰۰ درصد مراکز سرپایی استان بوشهر گفت: در زمان حاضر تنها ۳۰ تا ۴۰ درصد بیمارستانهای این استان از نسخه نویسی الکترونیکی استفاده میکنند.
رمضانی افزود: در این شرایط نسخه کاغذی تنها از سوی برخی بیمارستانهایی که به این سیستم مجهز نشدهاند، پذیرفته میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر یادآورشد: ۵۰۰ هزار نفر در این استان زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند که از این میزان صندوق روستایی با ۶۰ درصد و صندوق بیمه سلامت همگانی با ۱۶ درصد بیشترین سهم را از بیمه شدگان این بیمه دارند که به صورت رایگان زیر پوشش این بیمه قرار گرفتهاند.
وی افزود: ۴۰۰ موسسه تشخیصی و درمانی در استان بوشهر طرف قرارداد بیمه سلامت هستند که ۹۰ درصد از کل موسسههای موجود در این استان را شامل میشود.