دکتر هانیه میرابراهیمی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مسابقات هر ساله به صورت حضوری برگزار میشد ولی در ۲ سال اخیر و به واسطه شیوع کرونا این مسابقات برخط و غیرحضوری برگزار شد.
وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات که از تاریخ ۱۱ تا ۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۰ با حضور ۵۹۰ دانشجو از ۵۰ کشور جهان در کشور بلغارستان برگزار شد دانشجویان سحر بخشنده نژاد و احسان کفشدار گوهرشادی، مدال نقره و عرفان علیان نژاد و محبوبه فارغ مدال برنز را از آن خود کردند.
سرپرست این تیم با اشاره به کسب چهار مدال این مسابقات بیان کرد: در طول یک سال گذشته دانشجویان علاقمند بسیاری در دانشکده ریاضی سعی در حضور در این رقابت بین المللی داشتند که در نهایت هفت نفر از دانشجویان این دانشگاه توانستند به این مسابقات راه پیدا کنند.
میرابراهیمی افزود: حضور در این مسابقات این امکان را به دانشجویان می دهد تا بتوانند خود را با سایر دانشجویان جهان محک بزنند.
وی ادامه داد: دانشجویان دیگری نیز از سایر دانشگاه های ایران در این مسابقات حضور داشتند اما فقط دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد توانستند بیشترین امتیاز را از آن خود کنند.
او با اشاره به این که این مسابقات بیشتر به صورت انفرادی برگزار می شود افزود: رده بندی مسابقات نیز بر اساس کسب رتبه فردی است.
دانشگاه فردوسی مشهد، سومین دانشگاه تاسیس شده در ایران پس از دانشگاههای تهران و تبریز، با بیش از ۶ دهه قدمت، هم اکنون دارای ۲۵ هزار دانشجو است که حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر آنها در مقطع دکتری، حدود ۶ هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و بقیه در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل هستند.
بیش از ۸۳۰ عضو هیات علمی در دانشگاه فردوسی مشهد فعالیت دارند که حدود ۶۵۰ نفر آنان دارای مدرک دکتری تخصصی و بیش از ۱۲۰ نفر دارای رتبه استادی یا پروفسوری هستند.
واحد بینالمللی دانشگاه فردوسی مشهد نیز تاکنون حدود ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجوی غیر ایرانی را جذب کرده است.