به گزارش سه شنبه شب ایرنا، جهانپور در این توئیت نوشت: منعی برای واردات انواع واکسن کرونا مورد تایید WHO (سازمان جهانی بهداشت) یا سازمان غذا و دارو از جمله آسترازنکا، مادرنا و فایزر و ... (غیر از تولیدی آمریکا و بریتانیا) وجود نداشته و ندارد.
وی افزود: در مورد آسترازنکا این امر محقق شده و در مورد سایر واکسن ها نیز کماکان تلاش برای خرید از منابع مورد تایید ادامه دارد.
جهانپور همچنین در توئیت دیگری نوشت: واکسن سینوفارم در مقابل واریانت لاندا هم ۹۰ درصد در پیشگیری از مرگ موثر است.
سخنگوی سازمان غذا و دارو ساعتی پیش نیز در گفت و گو با رسانه ها از واردات ۱۲۰ میلیون دز واکسن به کشور خبر داد و گفت: در سه ماه آینده بیش از حدود ۱۲۰ میلیون دز واکسن فراهم می شود و در صورت خوش قولی طرف های خارجی تا پایان تابستان این رقم به ۴۰ میلیون دز خواهد رسید.
او همچنین درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون در کشور افزود: خوشبختانه با ایجاد نظم در سامانه ثبت نام و نوبت دهی، موفق به کسب رکورد بیش از ششصد و چهل و ۶ هزار دز تزریق واکسن کرونا در کشور شده ایم.
او ادامه داد: درحال حاضر بیش از ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دز واکسن کرونا در کشور تزریق شده و بیش از ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دز اول و حدود ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر دومین دز واکسن خود را دریافت کردهاند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو افزود: تاکنون هفت درصد از واکسن های تزریقی در کشور تولید داخل بوده است و این رقم تا پایان مرداد می تواند در صورت تحقق وعده های تولیدکنندگان داخلی واکسن به ۲۰ درصد برسد و تا پایان شهریور ۳۵ درصد از واکسن های تزریقی برای تولید داخل است.