به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، هم اکنون باشگاه تراکتور که توسط بخش خصوصی اداره می شود با مشکلات عدیده مالی ناشی از شکایت های پی در پی مربیان، بازیکنان، کادر فنی و اجرایی مواجه شده است که انباشت این شکایات در فدراسیون فوتبال و فیفا در نهایت سبب بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه شده و در نهایت بازیکنانی که قرارداد آنها رو به اتمام است، غزل خداحافظی خوانده و به تدریج بدنه تیم خالی از نفرات زبده و تاثیرگذار می شود.
خبر نگران کننده ای که از منابع موثق به گوش می رسد، احتمال کناره گذاشته شدن سرمربی جدید تیم فوتبال تراکتور است که هنوز چند روزی از امضای قرارداد او با باشگاه سپری نمی شود و زمزمه های آن در درون باشگاه و تعدادی از کانال های موجود در فضای مجازی پیچیده می شود.
گویا یکی از شرایط استخدام سرمربی جدید تراکتور، تزریق منابع مالی به وسیله یکی از شرکت های اسپانسری باشگاه بوده است که چون این امر تاکنون محقق نشده است، برکناری فراز کمالوند از سمت سرمربیگری باشگاه طی روزهای آتی محتمل به نظر می رسد که اگر این اتفاق ناگوار و تاسف بر انگیز روی دهد، باید به حال و روز باشگاه پرهوادار آذربایجان گریه کرد.
نقطه جالب توجه در این رابطه صحبت های اخیر مدیرعامل باشگاه تراکتور است که وجود مشکلات مالی در باشگاه را تایید و تلویحا" بروز اتفاقات جدید در باشگاه را مورد اشاره قرار داده است که این اخبار نه تنها برای هواداران میلیونی باشگاه بلکه برای فوتبال آذربایجان و ایران بسیار نگران کننده و تاسف بار است.
اینکه باشگاه بزرگی مثل تراکتور با وجود برخورداری از مالک خصوصی متمول در به در به دنبال اسپانسر مالی است و حتی مسایل اجرایی تیم و سپردن فرمان فنی تیم به دست کسی که بتواند پول بیاورد بسیار تامل برانگیز و ناشی از ساختار غلط و بی در و پیکر باشگاه است.
نگاهی به گفته های اخیر جمشید نظمی پیرامون وضعیت نابسامان باشگاه نشان می دهد که هدف مالک باشگاه از ایجاد تغییرات متعدد و خسته کننده، فرار از تزریق منابع مالی به تیم است و او در هر شرایطی قصد دارد کسی را به عنوان مدیرعامل و سرمربی در تیمش به کار گمارد که دست خود را در جیب خود فر برده و کاری به مالک باشگاه نداشته باشند.
در همین زمینه نظمی گفته است: با توجه به هزینههای هنگفتی که به باشگاهها تحمیل میشود، نیازمند جذب اسپانسر هستیم! و متاسفانه در سالهای گذشته باشگاه تراکتور به پرداختهای مالک محدود شده و از این ظرفیت استفاده نکرده است؛ اگر ما امسال به سراغ اسپانسر نرویم، برای به پایان رساندن فصل به مشکل خواهیم خورد.
او ادامه می دهد: برای اسپانسری باشگاه همراهی شرکتها را می طلبیم و اگر کسی احساس کند که میتواند در این زمینه همکاری با ما داشته باشد، پیشنهاد خود را ارائه دهد، البته ما با برخی از شرکتها وارد مذاکره شده ایم تا بخشی از نیازهای مالی باشگاه را تامین کنیم.
چنین سخنانی از سوی مدیرعامل باشگاه تراکتور به خوبی شرایط وخیم مالی باشگاه را نشان می دهد تا هواداران میلیونی دیگر انتظار داشتن تیمی قدر و مدعی را نداشته باشند چون بدون منابع مالی استخدام بازیکنان نخبه و تاثیرگذار دیگر ممکن نیست که این امر در استخدام سرمربی به خوبی خود را نشان داد و باشگاه به طور تلویحی به هوادارانش اعلان کرد امسال به دنیال تیم معمولی هستند که در همان رده های میانه جدول حضور داشته باشد.
با این اوصاف چنین به نظر می رسد که برای فصل آینده لیگ برتر، فوتبال ایران و آذربایجان دیگر نباید به دنبال تراکتور مدعی سال های گذشته باشد و در این میان هواداران این تیم باید به داشتن تیمی معمولی و حتی در صورت ادامه گسترش ویروس کرونا و عدم حضور هواداران در ورزشگاه ها، نگرانی سقوط به دسته پایین تر را تجربه کنند که این امر برای دوستداران تراکتور بسیار تلخ خواهد بود، اما شرایط و قراین موجود چنین شرایطی را دور از ذهن نمی کند.
در حالی که تنها حدود یک ماه به بازی حساس تراکتور با النصر عربستان در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا باقی مانده است و برخلاف وعده سرمربی جدید و مدیرعامل باشگاه که بستن تیم ظرف حداکثر ۱۰ روز را داده بودند، هنوز هیچ خبری از نفرات جدید تیم و حتی اعضای کادر فنی نیست.
چنین به نظر می رسد که منتفی شدن آوردن اسپانسر توسط سرمربی جدید تراکتور، این باشگاه را با بحران های جدیدی روبرو کرده است و شاید طی روزهای آتی هواداران باشگاه همچون روال سال های اخیر اخبار خیره کننده و شوک آوری را بشنوند.