تهران- ایرنا- بحران شیوع کرونا در قلمروهای فرادریایی فرانسه به شدت وخیم گزارش شده، محدودیت های سخت کرونایی و قرنطینه در برخی از این مناطق اعمال شده و مقامات بهداشتی از گردشگران خواستند تا به سرعت این مناطق را ترک کنند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روزنامه فرانسوی لوپوئن، سباستین لکورنو، وزیر سرزمین های فرادریایی فرانسه هشدار داد: شاخص های ابتلا به کرونا در سرزمین های فرادریایی فرانسه از ابتدای شیوع همه گیری کووید-۱۹ تاکنون بی سابقه است.

وی در گفتگو با خبرگزاری فرانسه از اعمال قرنطینه سخت در مارتینیک و احتمالا گوادلوپ خبر داد و اعلام کرد: وضعیت بحران شیوع کرونا در قلمروهای فرادریایی فرانسه به شدت وخیم است.

الیویه وران وزیر بهداشت فرانسه قرار است فردا (پنج شنبه) از قلمروهای فرادریایی این کشور بازدید به عمل آورد. وی از احتمال تشدید قوانین سخت گیرانه بهداشتی و محدودیت های کرونایی در این مناطق پس از مشورت با مقامات منتخب محلی و برگزاری نشست شورای وزیران با محوریت راهکارهای مقابله با شیوع کرونا به ریاست امانوئل مکرون، رئیس جمهوری این کشور خبر داد.

لوپوئن افزود: در مارتینیک درحالیکه وضعیت شیوع کرونا بحرانی گزارش شده و به گفته مقامات محلی ۴۰ درصد موارد ابتلا به کووید-۱۹ از نوع دلتا است، فقط ۲۲ درصد از جمعیت نخستین دز واکسن کرونا را دریافت کردند.  

به نوشته این روزنامه فرانسوی، همچنین در گوادلوپ، درحالی که گونه دلتا ۸۰ درصد مواد ابتلا به کووید-۱۹ در این منطقه را تشکیل می دهد، کمتر از ۲۰ درصد جمعیت به طور کامل واکسینه شده اند.

لوپوئن در ادامه نوشت : درمجموع ۲۴۰ نفر از کادر بهداشت و درمان با دو هواپیما از پاریس برای امدادرسانی به این مناطق اعزام شدند. بسیاری از بیماران از اوایل ماه جاری به دلیل اشباع ظرفیت بیمارستان ها به مراکز درمانی پایتخت انتقال یافتند.

این روزنامه فرانسوی همچنین خاطرنشان کرد: در پلی نزی (یکی از قلمروهای فرادریایی فرانسه در بخش جنوبی اقیانوس آرام) نیز شاخص های ابتلا به کرونا نگران کننده گزارش شده و مقررات منع رفت و آمد از ۹ شب تا ۴ صبح اعمال شده است. در رئونیون (جزیره‌ای در جنوب غربی اقیانوس هند و یکی از سرزمین های فرادریایی فرانسه ) نیز مقررات قرنطینه به طور محدود از ۳۱ ژوئیه/۹ مرداد اعمال شده است.

 از آغاز بحران شیوع کرونا تا کنون، فرانسه با بیش از ۶ میلیون و ۳۳۹ هزار مورد ابتلا به کووید-۱۹ و بیش از ۱۱۲ هزار نفر جان باخته ناشی از آن در جایگاه پنجم جهان و رتبه دوم اروپا قرار دارد.