روابط عمومی اداره کل امور عشایر فارس در مطلب ارسالی روز پنجشنبه از قول ظفر افشون در جلسه شورای عشایری فارس افزود: اثرات خشکسالی در این استان بحران آفرین است به ویژه آنکه امروز با کمبود علوفه در مراتع مواجه هستیم.
معاون استاندار فارس با تاکید بر اهمیت هماهنگی دستگاههای دولتی برای جبران خسارت خشکسالی عشایر گفت: چاره اندیشی جزء وظایف ذاتی، اخلاقی مدیران استانی است و باید در برابر خشکسالیهای مستمر که باعث خسارتهای زیادی به جامعه عشایر شده است صورت پذیرد تا عشایر به حق مسلم خود برسند.
افشون ادامه داد: با به کارگیری تسهیلات، مبلغی به عنوان سرمایه در گردش در اختیار اتحادیه تعاونیها قرار خواهد گرفت تا بتوانند علوفه و نهادههای دامی بیشتری را تهیه و در اختیار عشایر قرار دهند تا در این بحران جامعه عشایری کمتر متضرر شوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس هم در این جلسه بیان کرد: خدمت به عشایر جزء آرمانهای اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی است و باید به آنها توجه ویژهای داشته باشیم.دستگاههای اجرایی میبایست با همکاری و همدلی در بحران خشکسالی به این قشر از جامعه کمک کنیم.
احمد طمراسی گفت: استان فارس تنها استانی است که در بخش نهادههای دامی در بنادر، ماندهای ندارد و آمادگی این را دارد تا سهمیه استانهای دیگر را نیز جذب کند.
او افزود: اتحادیه و تشکلها میتوانند به شکل متفاوت ورود کنند و از تمام ظرفیتها برای تهیه علوفه و نهادههای دامی استفاده و سازمان جهاد کشاورزی نیز در این مورد تمام تلاش خود و مجموعه را به کار میگیرد.
مدیرکل امور عشایر فارس نیز با بررسی چالشها و بحرانها که متحمل جامعه عشایر شده است، اظهار داشت: در حال حاضر میزان ۲۵ میلیارد تومان تسهیلات زنجیره گوشت قرمز ماده ۱۰ و ۱۲ خشکسالی به منظور میزان خسارت خشکسالی توسط شعب بانک کشاورزی در حال پرداخت است.
روحاله بهرامی یادآور شد: میزان ۴۰ هزار تن علوفه نیز تاکنون بین دامداران عشایر توسط شرکتهای تعاونی عشایر توزیع شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۸
شیراز-ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: هر چادر عشایر به عنوان یک کارگاه تولیدی است که با تسهیلاتی که در اختیار آنان قرار میگیرد تلاش میکنیم به آنها رونق دهیم و از آنها حمایت کنیم.