به گزارش روز چهارشنبه ایرنا ازپایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، "علیاصغر عبدلی"افزود: در محدوده کلانشهر تهران دو نیروگاه بخاری بعثت و منتظرقائم کرج قرار دارند.
وی ادامه داد: در نیروگاه بعثت از سال ۹۳ که شیرهای سوخت مازوت آنها پلمب شده، تاکنون یک لیتر مازوت هم در این مجموعه مصرف نشده است.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: در نیروگاه منتظرقائم نیز از سال ۹۴ تاکنون سوخت مازوت مصرف نشده است.
وی گفت: مصرف مازوت در نیروگاهها منجر به عبور پارامترهای آلایندگی هوا و اکسیدهای گوگرد از میزان مجاز میشود که در حال حاضر برای حذف این آلایندهها دو روش قبل از احتراق و بعد از احتراق برای حذف گوگرد از سوخت وجود دارد.
عبدلی افزود: پیش از این وزارت نیرو از طریق یک مشاور معتبر بینالمللی و همچنین سازمان محیط زیست توسط کنسرسیوم دانشگاههای برتر کشور، دو مطالعه مستقل در خصوص امکان نصب تجهیزات حذف گوگرد در نیروگاهها را انجام داده است که بر اساس نتیجه بررسیها مشخص شده، از نظر فنی امکان نصب این تجهیزات در نیروگاهها وجود ندارد و حذف گوگرد موجود در سوخت مازوت در مبدا تولید یعنی پالایشگاههای تولید سوخت استاندارد راهکار اصولی برای کاهش آلایندهها است.
مدیرکل بهسازی نیروگاهها و محیط زیست شرکت برق حرارتی خاطرنشان کرد: این تجهیزات از طرفی نیازمند مصرف آب بسیار بالایی است که در شرایط فعلی امکان تامین چنین حجمی از منابع آبی نیز وجود ندارد.
عبدلی خاطرنشان کرد: اگر تنها در سه پالایشگاه کشور تجهیزات حذف گوگرد از سوخت مازوت نصب شود، امکان تامین سوخت با کیفیت برای همه نیروگاههای کشور فراهم خواهد شد.
به گزارش ایرنا، ۲۳ اسفند پارسال مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی ایران گفت: روند بازنشستهکردن نیروگاه فرسوده بعثت تهران با انعقاد قرارداد با مپنا کلید خورد.