سمنان- ایرنا- رییس اتاق بازرگانی، صنایع، بازرگانی و کشاورزی استان سمنان گفت: خسارت برآوردشده از قطع برق مکرر امسال برای صنایع استان ۴ هزار میلیارد ریال است.

 به گزارش ایرنا، علی اصغر جمعه ای روز چهارشنبه در نشست تجلیل از اهالی رسانه سمنان به مناسبت روز خبرنگار افزود: واحدهای صنعتی استان در سال های گذشته همکاری شایسته ای در صرفه‌جویی انرژی با صنعت برق داشتند ولی امسال قطعی‌های مکرر باعث ایجاد مسایل و مشکلاتی برای آنان شده است.

وی با اشاره به اینکه فعالیت برخی صنایع ارتباط مستقیمی با انرژی برق دارد تاکید کرد: برای برخی صنایع که به عنوان نمونه دارای مواد اولیه داخل کوره هستند  قطع برق گاهی با خسارت های زیادی همراه است.

وی با بیان اینکه ضرورت دارد قطع برق برای صرفه‌جویی با مدیریت بهتری در استان سمنان اعمال شود، اضافه کرد: امسال در ابتدا تعطیلی یکروزه صنایع استان برای صرفه جویی مدنظر بود که اکنون به دو روز کشیده شده و باید توجه داشت این مساله آسیب جدی به تولید می زند.

وی با اشاره به اینکه در قبال همکاری بخش تولید برای صرفه جویی در صنعت برق هیچ حمایتی از آنان در استان وجود ندارد افزود: انتظار می رود در بخش هایی مانند مالیات و بیمه در قبال تعطیلی واحدهای تولیدی برای برق در شرایط حاضر استان چشم‌اندازی تعریف شود.

تعامل با جهان و رفع قوانین متناقض، انتظار اصلی از دولت جدید

رییس اتاق بازرگانی استان سمنان، انتظار اول صنعتگران استان را از دولت جدید تعیین تکلیف ارتباط بین‌المللی دانست و ادامه داد: هیچ کشوری از ارتباط جهانی بی‌نیاز نیست و از سویی مسایل مختلف زندگی تمام اقشار مردم نیز از با این مساله در ارتباط است.

وی تحمیل هزینه هایی مانند حمل و نقل و چندبرابربودن قیمت برخی کالاها برای ایرانیان در دنیا را عواقب قطع ارتباط با جهان و تحریم ها بیان و تاکید کرد: هیچ شهروند ایرانی راضی به ارتباط همراه با ذلت با دنیا نیست بلکه این به هنر خودمان بازمی‌گردد که ارتباط برد- برد با دنیا داشته باشیم.

جمعه ای گفت: بهتر است با عینک واقع بینی به مسایل و ارتباط بین المللی نگاه کنیم و از برنامه‌ریزان دولت جدید نیز همین انتظار می رود.

وی وجود قوانین متناقض و پی در پی را از دیگر مشکلات صنعتگران برشمرد و افزود: پیشنهاد می شود دولتمردان جدید نقشه راه چندساله با قوانین ثابت و بدون صدور بخشنامه‌های آنی برای بخش تولید داشته باشند.

وی تاکید کرد: یکی از مسایلی که سرمایه‌گذاران را در کشور آزار می دهد قوانین لحظه‌ای و متناقض با قوانین گذشته است که جلوی فعالیت روان و چرخه تولید را می گیرد.

جای خالی صنعتگران و کارگران در طبقه‌بندی مشاغل برای واکسیناسیون

رییس اتاق بازرگانی استان سمنان به طبقه بندی مشاغل برای نوبت واکسیناسیون اشاره و اضافه کرد: صنعتگران و کارگران واحدهای تولیدی در این گروه‌بندی جایی ندارند.

وی بیان کرد: انتظار می رفت که با اجازه ورود به بخش خصوصی برای واکسیناسیون، بخش صنعت و تولید نیز در نوبت واکسیناسیون قرار می گرفتند.

جمعه ای از بی‌نتیجه ماندن نامه‌نگاری خود به مسوولان و نهادهای کشوری و استان سمنان در زمینه جای‌دادن و نوبت‌بندی صنعتگران و کارگران تولید برای واکسیناسیون علیه کرونا گلایه کرد.

کار اهالی رسانه با منافع ملی گره خورده است

رییس اتاق بازرگانی استان سمنان با اشاره به اینکه خبرنگاران با انجام رسالت واقعی خود در مسیر منافع ملی قدم برمی‌دارند افزود: خبرنگاران با حق‌گویی و حق‌طلبی در صراط مستقیم قدم برمی‌دارند و تقویت‌کننده منافع ملی هستند.

وی گفت: کار رسانه ها بیان و بازگویی انحراف از مسیرهاست و در این شرایط مردم هستند که قضاوت می کنند و به همین دلیل رسانه ها نزد مردم خوشنام و معتمد هستند.

وی به بازتاب برخی آسیبهای کشور مانند اختلاس ها در کشور یادآور شد: کار رسانه ها و خبرنگاران مانند پیام‌رسانی امام حسین(ع) در عاشوراست که فرمودند من برای رساندن پیام پیامبر اسلام(ص) قیام کرده ام.

رییس اتاق بازرگانی استان سمنان خبرنگاری را از مساغل سخت دانست و افزود: اهالی رسانه با اندیشه سر و کار دارند و برای آگاهی و اطلاع جامعه از حقایق قلم می زنند که قابل تقدیر است.

سرمایه‌گذاری در بخش صنعت استان از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان تیرماه بالغ بر ۵۷۶۰ میلیارد ریال به میزان ۲۷۱ درصد افزایش یافت که برای یکهزار و ۲۷۳ نفر اشتغالزایی داشت.

از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان تیر ۸۳۰ مجوز صنعتی در استان صادر شده است، ۶۱ واحد صنعتی در استان پروانه بهره‌برداری و ۷۶۹ واحد نیز جواز تأسیس دریافت کردند.

بخش صنعت و معدن ۳۴ درصد از اشتغال استان سمنان و ۲۲ درصد از تولید ناخالص این استان را به خود اختصاص داده است. سرمایه‌گذاری در بخش صنعت استان سال ۹۹ بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال بود که برای سه هزار و ۶۱۸ نفر اشتغالزایی به همراه داشت.

برچسب‌ها