جمال معتمدی زاده روز چهارشنبه در حاشیه آیین تکریم و معارفه روسای شرکت توزیع برق گچساران در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: این طرح با هدف مدیریت و پایداری برق با ۷۰ میلیارد تومان در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه طول شبکه برق استان سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر است تصریح کرد: یکهزار و۵۰۰ کیلومتر از میزان شبکه برق سیمی است که قرار است تا پایان سال جاری تبدیل به شبکه برق کابل خود نگهدار شود.
وی کاهش سرقت ها، پایین آمدن نرخ تلفات انرژی، جلوگیری از نوسانات و تامین برق پایدار را از مهمترین فواید اجرای پروژه تبدیل شبکه های سیمی به کابلی برق عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:امسال به منظور پایداری شبکه ۲ پست فوق توزیع برق در شهر لیکک نصب شده است.
معتمدی زاده ابراز داشت: کهگیلویه و بویراحمد۲۷۲ هزار مشترک دارد که از این تعداد ۱۰۰ هزار مشترک از مزایای برق امید بهره مند هستند.
وی عنوان کرد: در این طرح مشترکان به سه دسته کم مصرف، خوش مصرف و پرمصرف تقسیم میشوند که از این میان بهای برق مصرفی گروه کم مصرف با ۱۰۰ درصد تخفیف یعنی به صورت رایگان محاسبه میشود.
معتمدی زاده تاکید کرد: شرکت توزیع برق استان ۱۴۵ میلیارد تومان مطالبات دارد که بخش عمده آن مربوط به ساختمان های اداری است.
در این آیین از خدمات علی روانگرد مدیر سابق شرکت توزیع برق گچساران قدردانی و بهزاد زمانی پور به عنوان مدیر جدید این شرکت در گچساران معرفی شد.