«ناصر رحمتی» روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در مراغه افزود: مجموعه مدیریت شهری مراغه طی ماههای آینده تعامل با اصحاب رسانه و به ویژه رسانههای جریان اصلی را در دستور کار قرار میدهد تا اطلاعرسانی دستاوردهای مربوط به توسعه شهری تسهیل شود.
«تورج درگاهی» سرپرست شهرداری مراغه نیز بیان کرد: شهرداری جزو نهادهایی است که دستاوردها و تلاشهای کارکنانش کمتر از حد معمول در افکار عمومی بازتاب مییابد.
وی با اشاره به اینکه در دهه ۷۰ شمسی فعالیت رسانهای داشت، ابراز امیدواری کرد که در سایه تقویت ارتباط شهرداری و اصحاب رسانه، فعالیتهای مجموعه مدیریت شهری مراغه بیش از پیش در رسانهها و فضای مجازی انعکاس یابد.
«ابراهیم خوشرفتار» رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مراغه نیز حرکت شورا در مسیر خواست و منافع مردم این کهنشهر را یادآور شد و افزود: اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی نیز باید در همین مسیر حرکت کرده و از حاشیهسازی خودداری کنند.
«حسین شیخفرجی» رئیس کمیسیون عمران، توسعه و تحقیق شورای شهر مراغه نیز انتشار اخبار امیدبخش را نیاز روز مخاطبان دانست و بیان کرد: انتشار خبرهای مربوط به توسعه شهری نه تنها موجب امیدآفرینی میشود بلکه مسئولان امر را نیز در مسیر توسعه یاری میکند.
«رقیه سعیدی» رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهداشت محیط نیز ضمن تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه شهرستان، از آنان خواست تا مجموعه مدیریت شهری را با انعکاس دقیق و صحیح اخبار یاری کنند.
به گزارش ایرنا شهرداری مراغه با درجه ۹ دارای سه منطقه، پنج معاونت و چهار سازمان زیرمجموعه بوده و در سال ۱۳۰۷ شمسی تاسیس شد؛ شهر مراغه به عنوان بزرگترین شهر آذربایجانشرقی بعد از تبریز با بیش از ۱۸۶ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز استان قرار دارد و در ابتدای دوران فرمانروایی ایلخانان مغول، پایتخت این سلسله بود.